Days Gone alınır mı?

Çok çok iyi değil kendini tekrar edebiliyor ama açık dünya zombi oyunu seviyorsanız güzel 225 liraya değer.

Bu arada İtemsatış'tan Steam key almanız bence daha iyi olur fiyatı 225 lira

Zaten attığınız linkten gördüm 225 TL olduğunu oradan alıcaktım. İtemsatışı çok kez key alırken kullandım güvenilir site. Açık dünya zombi oyunlarına bayılırım fakat kendini tekrar eden oyunları oynayamıyorum ben. Çoğu kişi de tekrar ediyor dedi almayacağım sanırım.

Zaten attığınız linkten gördüm 225 TL olduğunu oradan alacaktım. İtemsatış'ı çok kez key alırken kullandım güvenilir site. Açık dünya zombi oyunlarına bayılırım fakat kendini tekrar eden oyunları oynayamıyorum ben. Çoğu kişi de tekrar ediyor dedi almayacağım sanırım.

Kendini tekrar etmeyen oyun bulmak çok zor bu dönemde. Ama Hades Epic'te şu an 235 TL. Onu önerebilirim.

Zaten attığınız linkten gördüm 225 TL olduğunu oradan alıcaktım. İtemsatışı çok kez key alırken kullandım güvenilir site. Açık dünya zombi oyunlarına bayılırım fakat kendini tekrar eden oyunları oynayamıyorum ben. Çoğu kişi de tekrar ediyor dedi almayacağım sanırım.
Oyunların neredeyse hepsi zaten kendini tekrar ediyor.

Oyunların neredeyse hepsi zaten kendini tekrar ediyor.

Kendini tekrar etmeyen oyun bulmak çok zor bu dönemde. Ama Hades Epic'te şu an 235 TL. Onu önerebilirim.
Üsttem bakmalı oyunlar güzel olsa bile sevemiyorum ben TPS ve FPS seviyorum. Ayrıca kendini tekrar etmekten kastım aynı görevi 2 kere yapmıyım demiyorum. Bana öncekiyle arasında fark hissettirsin yeter. Örneğin rdr 2'de borç toplama görevi çok var fakat hepsi birbirinden farklı hissettiriyor. Fakat far cry 6 gibi kendini tekrar eden ve kopya olan oyunları sevmiyorum.

Üsttem bakmalı oyunlar güzel olsa bile sevemiyorum ben TPS ve FPS seviyorum. Ayrıca kendini tekrar etmekten kastım aynı görevi 2 kere yap mıyım demiyorum. Bana öncekiyle arasında fark hissettirsin yeter. Örneğin RDR 2'de borç toplama görevi çok var fakat hepsi birbirinden farklı hissettiriyor. Fakat Far Cry 6 gibi kendini tekrar eden ve kopya olan oyunları sevmiyorum.

Hocam RDR2 seviyesinde görev tasarımları bekliyorsanız 10 yılda bir oyun anca alırsınız. Far Cry 6 kadar kötü değil ama yine de tekrar ediyor. Ayrıca Hades'e gerçekten şans verin bence çünkü biraz zorlayınca sevmediğiniz türleri de sevmeye başlayabiliyorsunuz. Mesela eskiden asla j-RPG oynamam diyordum şu anda Final Fantasy ve Kingdom Hearts gibi oyunları çok sevmeye başladım. Yani bir şans verin bence.

Hocam RDR2 seviyesinde görev tasarımları bekliyorsanız 10 yılda bir oyun anca alırsınız. Far Cry 6 kadar kötü değil ama yine de tekrar ediyor. Ayrıca Hades'e gerçekten şans verin bence çünkü biraz zorlayınca sevmediğiniz türleri de sevmeye başlayabiliyorsunuz. Mesela eskiden asla j-RPG oynamam diyordum şu anda Final Fantasy ve Kingdom Hearts gibi oyunları çok sevmeye başladım. Yani bir şans verin bence.
Tamam, bir de şeyi sorucaktım: oyun ilk çıktığında oyunda çok fazla hata mevcutmuş ama onlar düzeltildi mi?
Mesela alt yazı sorunları.

Son düzenleme:
Çok çok iyi değil kendini tekrar edebiliyor ama açık dünya zombi oyunu seviyorsanız güzel 225 liraya değer.

Bu arada İtemsatış'tan Steam key almanız bence daha iyi olur fiyatı 225 lira

Açık dünyalı zombi oyunu hiç oynamadım ama zombi oyunlarına bayılırım last of us daha bitirmedim ama bayılarak oynuyorum

Açık dünyalı zombi oyunu hiç oynamadım ama zombi oyunlarına bayılırım Last of Us daha bitirmedim ama bayılarak oynuyorum.

225 liraya değebilir ama tekrar ettiği için sizi sıkabilirde illa zombi oyunu zorunlu değilse Beyond Two Souls, Death Stranding, The Witcher 3, Detroid Become Human ve Tomb Raider serisi kütüphanende yoksa biraz gameplay videolarını izleyip almanı öneririm.

@omerdgn10, eski oyunları bile 200 TL fiyat bandına zor alırsınız ki bu fiyatta Indie oyunlar bile pek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı