Days Gone alınır mı?

Fps sıkıntıları boldu, ilk çıktığı zaman almıştım ve bitirmiştim.
Sürüleri çok güzeldir, tam bir zevk ve aksiyon, aynı zamanda heyecan oyunudur.

@omerdgn10, eski oyunları bile 200 TL fiyat bandına zor alırsınız ki bu fiyatta Indie oyunlar bile pek yok.
200 TL ye ben Metro serisi(46 TL), wticher 3(102 TL) ve tomb raider trliogy(58 TL) aldım 1 ay önce.

Genel olarak zombi teması seviyorum.

Days Gone 225 TL alınır mı? Bilemedim sizce nasıl bir oyun akıcı mı oynanır mı? Açık dünyası nasıl, kendini tekrar ediyor mu? Ve en önemli soru parasını hak ediyor mu?

Alınır. Oyun çok iyi diyemem ama açık dünya da motor sürmesi zevkli ve bunu yapan PC de başka oyun yok.

225 TL'ye alınır. Bu bütçede AAA oyun kaç tane var ki zaten. Yan görevlerde kendini çok tekrar ediyor. Ana görevlerde ilk 10 saatten sonra açılıyor. Bu oyunu oynanır yapan şey sürü görevleri zaten. Onuda oyunun sonlarına doğru yapabiliyorsunuz. Aksi takdirde teçhizat sorunu çekebilirsiniz.

@omerdgn10, bu fiyatlarda muhtemelen Epic Games'den aldınız, şu korsandan farksız olan Launcher'den. Steam'de bu fiyattan bulabilmeniz mümkün değil.

@omerdgn10, bu fiyatlarda muhtemelen Epic Games'ten aldınız, şu korsandan farksız olan Launcher'den. Steam'de bu fiyattan bulabilmeniz mümkün değil.

Neden herkes Epic Games kötülüyor hala anlamadım mesela 106 oyunum Epic üzerinden ve 50 tanesi falan kendim almışımdır fiyat olarak çok daha mantıklı örnek vereyim.

Detroid become human stemde 31.99 dolar Epic üzerinde 142TL.
World War Z aftermath Steam'de 28.89 dolar Epic üzerinde 69TL.
Farming Simulator 22 Steam'de 19.99 dolar Epic üzerinde 340TL.

Bir de her hafta bedava oyun vermeside var iyi veya kötü bedavaya düzenli şekilde oyun alıyorsunuz.

Bence al geç Türkçe alt yazı da var ben yeni bitirdim kötü değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…