lenols
Picopat
Oyun hakkında kısa bir inceleme yapacagim. Oyun ilk başta bana çok sıkıcı gelmişti ama zamanla açıldım. Yakın dövüş animasyonları idare eder, vuruş hissi mükemmel, açık dünyası süper, müzikleri iyi, karakterler idare eder, boozer ve deacon harici karakterler pek hissettirmiyor bu oyun. Özellikle The Walking Dead dizisi üzerine oynamam beni çok sardı. Açık dünyada her şeyi yapıyorum. Yavaş yavaş oynuyorum özellikle sürülerin verdiği o adrenalin çok iyi ama bir zaman sonra o adrenalin gidiyor. Sürülere kafa atacağım artık ekipman geliştikçe çok kolay oldu.
Yan görevleri çok tekrar ediyor. Hikayesi güzel ve oturaklı kafa karıştırıcı değil. Atmosferi mükemmel.
Kısacası oyun benim gibi loot seviyorsanız ve AC Valhalla ve AC Odyssey gibi oyunlardan sıkılmadıysanız size iyi gelecektir. Fiyatına göre çok iyi bir oyun.
Bu oyunun devamı gelmeliydi ama PlayStation'da çok sorun yaşadığı için bir kenarda kaldı. Alması gereken değeri PC'de aldı ama yapımcıların hevesi galiba yarıda kaldı.
Yan görevleri çok tekrar ediyor. Hikayesi güzel ve oturaklı kafa karıştırıcı değil. Atmosferi mükemmel.
Kısacası oyun benim gibi loot seviyorsanız ve AC Valhalla ve AC Odyssey gibi oyunlardan sıkılmadıysanız size iyi gelecektir. Fiyatına göre çok iyi bir oyun.
Bu oyunun devamı gelmeliydi ama PlayStation'da çok sorun yaşadığı için bir kenarda kaldı. Alması gereken değeri PC'de aldı ama yapımcıların hevesi galiba yarıda kaldı.
Son düzenleyen: Moderatör: