Days Gone hakkında görüşlerim

lenols

Picopat
Oyun hakkında kısa bir inceleme yapacagim. Oyun ilk başta bana çok sıkıcı gelmişti ama zamanla açıldım. Yakın dövüş animasyonları idare eder, vuruş hissi mükemmel, açık dünyası süper, müzikleri iyi, karakterler idare eder, boozer ve deacon harici karakterler pek hissettirmiyor bu oyun. Özellikle The Walking Dead dizisi üzerine oynamam beni çok sardı. Açık dünyada her şeyi yapıyorum. Yavaş yavaş oynuyorum özellikle sürülerin verdiği o adrenalin çok iyi ama bir zaman sonra o adrenalin gidiyor. Sürülere kafa atacağım artık ekipman geliştikçe çok kolay oldu.
Yan görevleri çok tekrar ediyor. Hikayesi güzel ve oturaklı kafa karıştırıcı değil. Atmosferi mükemmel.
Kısacası oyun benim gibi loot seviyorsanız ve AC Valhalla ve AC Odyssey gibi oyunlardan sıkılmadıysanız size iyi gelecektir. Fiyatına göre çok iyi bir oyun.

indir (4).jpeg

indir (2).jpeg

indir (3).jpeg

indir (1).jpeg

Bu oyunun devamı gelmeliydi ama PlayStation'da çok sorun yaşadığı için bir kenarda kaldı. Alması gereken değeri PC'de aldı ama yapımcıların hevesi galiba yarıda kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanki dünyanın en güzel zombie survival oyunu olmaya adaymış ama olamamış gibi. Bir yerde çuvallamışlar ama nerede, co-op da yok zaten. Bakıp göreceğiz.

Düşmanları vurunca bir parçalanma efekti olsa gerçekten vuruş hissi adına mükemmel olurmuş.

Yakın dövüşte uzul kopmaları oluyor.

Sanki dünyanın en güzel zombie Survival oyunu olmaya adaymış ama olamamış gibi. Bir yerde çuvallamışlar ama nerede, co-op da yok zaten. Bakıp göreceğiz.

Net en iyisi böyle açık dünyası büyük ve atmosferi çok iyi hissettiren zombi kıyameti sonrası bir oyun yok benim fikrim.

Bende yeni bitirdim bu oyunu ama yer yer fena sinirlendirdi, özellikle kurtların bir türlü ölmemesi ve dodge atmama rağmen hemen arkasını dönüp ısırık atması çok feci sövdürttü. Hikayesi acayip sıkıcıydı ama sonlara doğru hareketlendi o kısımlar güzeldi. Görevlerin çoğu vasat altıydı sadece 3-4 yerde heyecanla oynadım o kadar. Potansiyeli var aslında açık dünya tasarımı, yapay zeka (özellikle insan yapay zekası tam bir felaket adamın önündeyim arkasını dönüp başka yere ateş ediyor veya çömelmeye devam ediyor) ve görev dizaynına el atsalar gerçekten 9 veya 10 puan alabilecek bir oyun.

Oyunun ilk saatleri evet, fazla sıkıcıydı hatta oyun, doğrudan bu doğrultuda mı ilerleyecek diye başlarda düşünmüştüm. Ubisoft oyununu andırmıştı. Oyun sonradan açılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı