Umutcengz Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.177 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #1 Şu anlık kendi evimde değilim, 1 hafta kadar burdayım ve Days Gone'a başladım. Ben bu save dosyalarını nasıl kendi bilgisayarıma geçirip kaldığım yerden devam edeceğim? Hesaba değil, bilgisayara kaydediyor saveleri. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2021
Şu anlık kendi evimde değilim, 1 hafta kadar burdayım ve Days Gone'a başladım. Ben bu save dosyalarını nasıl kendi bilgisayarıma geçirip kaldığım yerden devam edeceğim? Hesaba değil, bilgisayara kaydediyor saveleri.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #2 Nasıl hesaba kaydetmiyor hocam etmesi lazım hangi platformdan oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Umutcengz Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.177 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #3 ArthurMorgan33 dedi: Nasıl hesaba kaydetmiyor hocam etmesi lazım hangi platformdan oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Steam, ancak paylaşımlı aldım hesabı. Hani bir çok kişinin girdiği hesaplar oluyor ya o şekil. Artı 0 Eksi
ArthurMorgan33 dedi: Nasıl hesaba kaydetmiyor hocam etmesi lazım hangi platformdan oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Steam, ancak paylaşımlı aldım hesabı. Hani bir çok kişinin girdiği hesaplar oluyor ya o şekil.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #4 Umutcengz dedi: Steam, ancak paylaşımlı aldım hesabı. Hani birçok kişinin girdiği hesaplar oluyor ya o şekil. Genişletmek için tıkla... Ortak hesap diyorsunuz yani anladım hocam genelde documents klasöründe oluyor. Artı 0 Eksi
Umutcengz dedi: Steam, ancak paylaşımlı aldım hesabı. Hani birçok kişinin girdiği hesaplar oluyor ya o şekil. Genişletmek için tıkla... Ortak hesap diyorsunuz yani anladım hocam genelde documents klasöründe oluyor.
KS KS Umutcengz Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.177 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #5 ArthurMorgan33 dedi: Ortak hesap diyorsunuz yani anladım hocam genelde documents klasöründe oluyor. Genişletmek için tıkla... Orada sadece Gta5 var maalesef. Artı 0 Eksi
ArthurMorgan33 dedi: Ortak hesap diyorsunuz yani anladım hocam genelde documents klasöründe oluyor. Genişletmek için tıkla... Orada sadece Gta5 var maalesef.
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 12 Ağustos 2021 #6 Klasör ve dosya arama seçenekleri kısmında gizli öğeleri göster yapın, daha sonra C(Sistem Diski) :/ Kullanıcılar (Users) /Appdata / Bendgame Konumundaki Bendgame klasörünü kopyalayıp kendi sisteminizdeki aynı konuma gönderip kopyala değiştir yapın. Artı 0 Eksi
Klasör ve dosya arama seçenekleri kısmında gizli öğeleri göster yapın, daha sonra C(Sistem Diski) :/ Kullanıcılar (Users) /Appdata / Bendgame Konumundaki Bendgame klasörünü kopyalayıp kendi sisteminizdeki aynı konuma gönderip kopyala değiştir yapın.
KS KS Umutcengz Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.177 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #7 Jonathan North dedi: Klasör ve dosya arama seçenekleri kısmında gizli öğeleri göster yapın, daha sonra C(Sistem Diski) :/ Kullanıcılar (Users) /Appdata / Bendgame Konumundaki Bendgame klasörünü kopyalayıp kendi sisteminizdeki aynı konuma gönderip kopyala değiştir yapın. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz gizli öğeleri göster kısmını nerden nasıl yapacağım? Bendgame'i burdan buldum ben ama? Artı 0 Eksi
Jonathan North dedi: Klasör ve dosya arama seçenekleri kısmında gizli öğeleri göster yapın, daha sonra C(Sistem Diski) :/ Kullanıcılar (Users) /Appdata / Bendgame Konumundaki Bendgame klasörünü kopyalayıp kendi sisteminizdeki aynı konuma gönderip kopyala değiştir yapın. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz gizli öğeleri göster kısmını nerden nasıl yapacağım? Bendgame'i burdan buldum ben ama?
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 12 Ağustos 2021 #8 Görünüm kısmından. Artı 0 Eksi
KS KS Umutcengz Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.177 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #9 Yukarıda bulduğum yer geçerli değil mi? Artı 0 Eksi
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 12 Ağustos 2021 #10 Sanırsam değil. Artı 0 Eksi