Turhan.svn35 Centipat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #1 Oyunu hem Steam'den hem de Epic'ten indirdim ikisinde de açılırken böyle hata veriyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? (sistem dosyalarını taradım ve tekrar silip güncelledim. Ayrıca erkran kartı sürücüsü de güncel.) Sistem bilgileri: i7 13th, 16 GB RAM, RTX 4070 (8 GB)
Oyunu hem Steam'den hem de Epic'ten indirdim ikisinde de açılırken böyle hata veriyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? (sistem dosyalarını taradım ve tekrar silip güncelledim. Ayrıca erkran kartı sürücüsü de güncel.) Sistem bilgileri: i7 13th, 16 GB RAM, RTX 4070 (8 GB)
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #2 Ekran kartı sürücüsünü internetten bir önceki versiyonunu indirip, deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Turhan.svn35 Centipat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #3 sennayrton dedi: Ekran kartı sürücüsünü internetten bir önceki versiyonunu indirip, deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İndiriyorum şu an. sennayrton dedi: Ekran kartı sürücüsünü internetten bir önceki versiyonunu indirip, deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam tekrar aynı hatayı verdi. Son düzenleme: 11 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
sennayrton dedi: Ekran kartı sürücüsünü internetten bir önceki versiyonunu indirip, deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İndiriyorum şu an. sennayrton dedi: Ekran kartı sürücüsünü internetten bir önceki versiyonunu indirip, deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam tekrar aynı hatayı verdi.