Ahmet_N34
Hectopat
Daha fazla
Ekran kartınız nedir?Sea of Thieves'e girmeye çalışınca aşağıdaki hatayı veriyor. Bunu nasıl çözebilirim? İnternette gördüğüm bütün çözümleri denedim ama olmadı. Ekran kartım güncel.
Ekran kartınız nedir?
DDU ile silip tekrar kurmayı denediniz mi sürücü için?
İşlemci nedir?
RTX 4060 mobil.
Evet.
i5 14500HX.
Zamanında bende bir oyun kapanma hatası alıyordum. Baştan söyleyeyim senin sorununla ilgili olmayabilir ama sorununu da çözebilir. Hani oyunu indirirken Microsoft un bir şeyini kuruyoruz ya. O şeyi nereye kurduysan oyunu da o diske kurman gerekli oyunun c diskinden başka diskte ise c diskine taşıyıp denemeni öneririm.Sea of Thieves'e girmeye çalışınca aşağıdaki hatayı veriyor. Bunu nasıl çözebilirim? İnternette gördüğüm bütün çözümleri denedim ama olmadı. Ekran kartım güncel.
İşlemcinin dahili grafik birimi ile başlıyor da olabilir.
Dosyaları doğrulamayı denediniz mi?
Dahili grafik biriminiz güncel mi?
Grafikler kısmından oyunu yüksek performansa alarak deneyin.
Çözüldü: Sea Of Thieves "Video driver crashed and was reset! Make sure your video drivers areup to date"
Merhabalar. Önceden rahatlıkla oynamış olduğum Sea Of Thieves oyununu bugün tekrar yükledim ve oyunu açamadım. Ekran görüntüsünde gözüken hatayı alıyorum ve oyun başlamıyor. Ekran kartı sürücümü az önce güncelledim. İnternette araştırdığımda hatayı yaşayanlar genelde oyun esnasında yaşıyor ve...www.technopat.net
İşlemcinin dahili grafik birimi ile başlıyor da olabilir.
Dosyaları doğrulamayı denediniz mi?
Dahili grafik biriminiz güncel mi?
Grafikler kısmından oyunu yüksek performansa alarak deneyin.
Çözüldü: Sea Of Thieves "Video driver crashed and was reset! Make sure your video drivers areup to date"
Merhabalar. Önceden rahatlıkla oynamış olduğum Sea Of Thieves oyununu bugün tekrar yükledim ve oyunu açamadım. Ekran görüntüsünde gözüken hatayı alıyorum ve oyun başlamıyor. Ekran kartı sürücümü az önce güncelledim. İnternette araştırdığımda hatayı yaşayanlar genelde oyun esnasında yaşıyor ve...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.