Days Gone vs. Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 mi Days Gone mu ?

  • Cyberpunk 2077

  • Days Gone


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Zombilere ilgin varsa Days Gone, yoksa açık ara farkla Cyberpunk. Çünkü Cyberpunk daha fazla çeşitlilik sunuyor. Days Gone ortalama hikayesi olan, kendini tekrar eden düz bir oyun. Fakat yine de güzeldir.
 
İkisinide oynamadım sadece videolardan biliyorum ama birisi survivor temalı diğeri gelecekte olabilecek temalı. Hangi tipe daha yatkınsın ona göre kendin seç, bence anket sana bir fayda sağlamaz. Ben mesela TWD hayranıyım ve cyberpunk kasıntı geldiği için DaysGone alırdım. (Anlatmak istediğim şey bu kişisel bir konu, anket biraz heyecanla açılmış gibime geldi)
 
Days Gone çok akıcı bir oyun değil oyun mekanikleride çok iyi deiğil bence Cyberpunk daha ıyı.
 
70 saat Days Gone, 80 saat de Cyberpunk oynamış biri olarak; eğer sisteminiz yeterli ise Cyberpunk öneririm. Atmosferi, hikaye sunumu, aksiyonu, oynanış mekaniği ve karakter geliştirmeleri çok çok iyi. Üstelik Türkçe dil deyip geçiştirmemişler, sokak diliyle harika replikler var oyunda. O kadar iyi ki paragraf paragraf yazılmış yazıları bile üşenmeden okuyorsunuz.

Days Gone için şöyle bir incelemem var. Daha iyi fikir edinmeniz açısından buraya ekleyeyim.

 
Days Gone çok vasat bir oyun eminim ki ona benzer birçok oyun oynamışsındır bu sadece araya zombi serpiştirilmiş versiyonu. CP 2077 öneririm.
 
Ikisinin de arasındayım ama daha çok Cyberpunk almak istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Days Gone aşırı klişe geldi bana. Oynanışı falan güzel ama hikayesi vasat. Cyberpunk daha mantıklı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı