Days Gone Windows 7'de çalışır mı?

Days Gone oynatacak sistemin varsa neden Win7 kullanıyorsun?
Windows 10 sevmiyorum.Oyunlar konusunda çok sıkıntılı bir işletim sistemi , önceden kullanmıştım her oyunda sorun çıkarıp hata veriyor
Windows 10 64 bit gerekiyor. Days Gone'ı kaldıracak sisteminiz varsa Windows 7 neden yüklediniz?
Önceden windows 10 kullanıyordum.Her oyunda sorun çıkarıyor sürekli hata veriyordu.Windows 7 basit ve güzel , oyunlarda daha iyi performans veriyor bana göre
Zaten Windows 7 kullanıyorsa sistemi kötüdür, her türlü oynayamaz.
Yoo alakası yok , windows 7 yi sadeliği ve güzelliği yüzünden kullanıyorum.Windows 10 gibi her oyunda hata vermiyor. nazlı değil

Windows 10 sevmiyorum.Oyunlar konusunda çok sıkıntılı bir işletim sistemi , önceden kullanmıştım her oyunda sorun çıkarıp hata veriyor
Oyunlarda sıkıntı çıkartan işletim sistemi asıl Win7'dir. Güncel oyunları oynamak için Win10 kurmak zorundasın.

Korsan oyun kullanıyorsan hata verir çünkü Steam gibi servisler oyunu açmadan önce gerekli .DLL paketlerini otomatik yükler. Korsan oyunlar yüklemez.

5 yıldır Win10 kullanıyorum, orijinal oyunlarda hata almadım.

Oyunlarda sıkıntı çıkartan işletim sistemi asıl Win7'dir. Güncel oyunları oynamak için Win10 kurmak zorundasın.

Korsan oyun kullanıyorsan hata verir çünkü Steam gibi servisler oyunu açmadan önce gerekli .DLL paketlerini otomatik yükler. Korsan oyunlar yüklemez.

5 yıldır Win10 kullanıyorum, orijinal oyunlarda hata almadım.
Windows 7 ile bu zamana kadar hiçbir oyunda sıkıntı çekmedim.Taa ki minimum gereksinimler windows 10 'a çekilene kadar

Windows 7 ile bu zamana kadar hiçbir oyunda sıkıntı çekmedim.Taa ki minimum gereksinimler windows 10 'a çekilene kadar
Sinir stres sebenisiniz vallahi ya. Kafamı duvarlara vurasım geliyor senin gibi tipleri görünce. Bugün de Win7 Win7 diye gezen trolün teki yüzünden 900 TL para harcamak zorunda kaldım.

Sinir stres sebenisiniz vallahi ya. Kafamı duvarlara vurasım geliyor senin gibi tipleri görünce. Bugün de Windows 7 Windows 7 diye gezen trolün teki yüzünden 900 TL para harcamak zorunda kaldım.
Hayırdır birader? Sen sıkıntı yaşıyorsun diye herkes yaşamak zorunda mı? Ben Windows 7 de sıkıntı çekmedim yani, ne var ki bunda? Seviyorum abi, kimisi siyahı sever kimisi beyazı.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Gscofield , sisteme ve özellikle işlemci mimarisine bağlı. Ben mesela zamanında i7-7700 ile deneme amaçlı Win7 denemiştim, oynadığım çoğu güncel yeni nesil oyunu saçma sapan takılmalardan dolayı oynamıyordum, ta ki Windows 10'a geçinceye kadar. Sizde de belirttiğim üzere donanıma bağlı olarak tam tersi veya farklı bir durumla da karşı karşıya gelmiş olabilirsiniz bilemiyorum. Ayrıca Days Gone sadece Windows 10 işletim sisteminde çalışmakta, Windows 7 ve 8'e resmi olarak desteği yok diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı