İnceleme Days Gone

Bu arada incelemeye eklemeyi unutmuşum. Ana karakter dışındaki karakterleri neredeyse tanıtmıyorlar mesela boozer, deaconun en yakın arkadaşı oyun boyunca bizimle ama nasıl arkadaş olduklarını nasıl tanıştıklarını anlatmadı oyun.

Dünyanın en gereksiz uzun oyunu. On beşinci saatinden sonra artık bitsin diye dua ediyordum zaten. Son görevlere doğru biraz tempo kazanıyor ama hikayenin ortası tam işkence.

Aynen öyle 15.saatlere geldiğimde bende artık bitsin yeter kafasına girdim ama ara ara bitmesin dediğimde oldu eğer motosiklete ve atmosfere yani distopik zombi atmosferini sevmiyorsan oyundan gram zevk almazsın zaten. Oyuna ara sıra sırf motorla gezmek için girdiğim oluyor.

Oyun gerçekten güzeldi. Dört günde bitirdim ve günlük ortalama dokuz ve on saat oynadım. Bir noktadan sonra tekrarlardan dolayı sıkıcı olmaya başladı ama yine de devam ettim ve bitirdim. Motoru ve silahları gerçekten iyiydi; sürüler ve hastalık yuvaları gibi oyun içi atmosferleri etkileyiciydi. Uzun sürse de kesinlikle parasını hak eden bir yapım.

Oynadığım güzel oyunlardan biriydi. Bu arada
Sarah ile kaçarken bizi ispiklemeyen doktora selam olsun.

Oynadığım güzel oyunlardan biriydi. Bu arada
Sarah ile kaçarken bizi ispiklemeyen doktora selam olsun.

Adını unuttumda o siyahi komutanın erkeklik organına sağ olsun.

Bende oyunu bitirdiğim bir dönemde i̇nceleme yazacaktım ama yanlış hatırlamıyorsam ya sınav dönemi girdi araya ya da RDR2 rehberi yazdıktan sonra forumu bırakmıştım. Şimdi sizin incelemeyi görüp okuyunca da neredeyse kafamdaki taslakla birebir olan bir i̇ncelemeyle karşılaştım. Okuması keyifli ve akıcıydı. Ama büyük çaplı bu tarz oyunlarda oyunu tanıttığınız kısmı bir tık daha kısa tutup diğer anlatmak istediklerinizi pekiştirmeniz daha iyi olabilir bence.
Oyuna gelecek olursamda ben zombi temasına bayılan biri olarak Days Gone'ı çok sevmiştim. Saydığınız eksileri diğer oyunlarda yaşayınca daha hızlı soğusamda bu oyunda yan görevlere çok bulaşmadan tüm ana hikayeleri bitirmiştim.

Tavsiye için teşekkür ederim bir dahaki incelememde daha dikkatli olacağım ve kısa tutmaya çalışacağım.

Oyun tam da bu yüzden güzel Kendinizi karakterle özdeşleştirebiliyorsunuz ve onun yaşadığı tüm sıkıntıları, buhranları, öfke nöbetlerini yaşıyorsunuz

Çok doğru

@Gordrhain bu arada zombi ve motor ikilisini sevmeyen oyuncular oyunu ilk 10.dakikada bırakır. Gerçeken türün sevdalıları için yapılmış bir oyun oldugunu düşünüyorum çünkü sorunlu diye bırakıyorlar ama tamamen palavra demiyorlarki oyunu sevmedim mekanikleri hoşuma gitmedi gibi. Türün sevdalısı oyun berbat olsa bile oynar. Örneğin ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…