İnceleme Days Gone

Katılıyorum. Oyunlarda, filmlerde ve dizilerde zombi temasından asla sıkılmayan birisi olarak bu oyuna gerçekten ayrı bir ilgi duymuştum. Üstelik motor ve benzin muhabbetininde olması inanılmaz taze hissettirdi. Oyunun başlarında haritayı bilmiyorken yolun ortasında benzinin bittiğinde gelen gerilim ve korkuyu hiçbir şeye değişmem mesela. Hala aklımda o anı unutmam . Oyunculara bu açıdan en az bir kez bile olsa bu keyfi (daha çok gerilimi ) yaşatmayı başarıyor oyun.

Hocam demeyin ya ahahaha bazen tuzak kuruyorlar tak diye düşüyüroum hurdada yok üstümde motoru süremiyorumda etraftan yayan hurda arıyorum bir de sürüye denk geldinmi aboo.

Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Oyunun çok konuşulmamasının sebebi de bu zaten, çok güzel bir yapım ve underrated bir oyun benim için

Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Oyunun çok konuşulmamasının sebebi de bu zaten, çok güzel bir yapım ve underrated bir oyun benim için

Kesinlikle öyle. Eğer sorunları olmasaydı ve acele etmeden özenerek çıkarsalardı eminim ki şu anda Last of Us kadar konusulan bir yapım olacaktı.

Acemiliğe kurban gitti bu oyun. Keşke 2. bir şans verilseydi stüdyo'ya. Oyun kötü değil ama birçok eksiği var.

Acemiliğe kurban gitti bu oyun. Keşke 2. bir şans verilseydi stüdyo'ya. Oyun kötü değil ama birçok eksiği var.

Oyunun bana göre en az Last of Us kadar bir enerjisi vardı. Kullanamadılar çöp ettiler ama benim için hala en iyi oyunlardan birisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…