Daytrading mantıklı mı?

Myfundedfx ve fundednext
Eksi yönleri yok gayet iyiler spread çok iyi EU 0
My Funded FX üzerinden 10K dolarlık hesap aldım. Normalde demo hesaplar üzerinden bu saatte EURUSD işlemi açabilirken şuan açamıyorum sebebi nedir acaba?Hallettim Broker olarark ThinkMarkets seçince sonunda x olan işlem çiftlerinde işlem açılabiliyormuş EURUSDx gibi.

My Funded FX üzerinden 10K dolarlık hesap aldım. Normalde demo hesaplar üzerinden bu saatte EURUSD işlemi açabilirken şu an açamıyorum sebebi nedir acaba? Hallettim Broker olarark ThinkMarkets seçince sonunda X olan işlem çiftlerinde işlem açılabiliyormuş EURUSDx gibi.

Swapfree olanlarla eurusd swaplı hesaplarda eurusdx üzerinden açılıyordu galiba
Discord sunucularına girip istediğin soruyu sorabilirsin dostum

Metatrader üzerinde position size calculator kur oradan riskini ayarlar sana önerim %1 veya %0.5 risk at işlem başı zaten zaman sınırın yok

Off off eski günler mff 30 günde geçicen diyordu aşamaları :D ne yorulurdum geçerken

@nesensörnebensöylüm Position Size Calculator (Forex Lot Size Calculator) bunu kur mutlaka

Eurusd mesela stop noktanı yaz riske mesela %1 yani 100$ yaz ne kadar size lot açacağını söylüyor

Psc Trader'a basınca da otomatik işlemi açıyor

Swapfree olanlarla eurusd swaplı hesaplarda eurusdx üzerinden açılıyordu galiba
Discord sunucularına girip istediğin soruyu sorabilirsin dostum

Metatrader üzerinde position size calculator kur oradan riskini ayarlar sana önerim %1 veya %0.5 risk at işlem başı zaten zaman sınırın yok

Off off eski günler mff 30 günde geçicen diyordu aşamaları :D ne yorulurdum geçerken

@nesensörnebensöylüm Position Size Calculator (Forex Lot Size Calculator) bunu kur mutlaka

Eurusd mesela stop noktanı yaz riske mesela %1 yani 100$ yaz ne kadar size lot açacağını söylüyor

Psc Trader'a basınca da otomatik işlemi açıyor
Çok sağolun peki My Funded FX de trade açıp bir sonraki güne bırakma sıkıntı yaratıyor mu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı