Murat Can Şimşek
Gigapat
Daha fazla
Oyun güncellemelerini takip etmeni tavsiye edebilirim. Ek olarak DayZ zor bir oyun olduğu için sadece çok önemli güncellemeleri alıyor. Aşağıdaki linkten oyuna gelenleri takip edebilirsiniz. Örneğin yeni güncelleme ile yeni bir devasa harita ve motosiklet geliyor. Oyun modlamaya açıldığından beri oyunu yöneten sadece yapımcı değil, oyuncular da oyunu istediği gibi dizayn edebiliyor. Bu nedenle hiç bir güncelleme görmemeniz çok doğal.1000 liraya asla değmez günümüze göre oldukça geri kalmış bir oyun, bunu 1100 saat oynamış birisi olarak söylüyorum oyuna zerre yenilik getiremiyorlar artık.
SCUM bakılabilir, grafik ve oynanış olarak daha yeni.
Modlama olduğu için geliştiriciler full-time yatışta zaten, daha arabalar doğru düzgün çalışmıyor motosiklet mi bugsız olsun? Ha bir de oyunun leş loot ekonomisi yüzünden gruplar araçları stoklayacağı için hiç kimsenin bulabileceğini sanmıyorum tıpkı arabalar gibi. Önemli güncelleme dediğin de dandik kozmetik eşyalar.Oyun güncellemelerini takip etmeni tavsiye edebilirim. Ek olarak DayZ zor bir oyun olduğu için sadece çok önemli güncellemeleri alıyor. Aşağıdaki linkten oyuna gelenleri takip edebilirsiniz. Örneğin yeni güncelleme ile yeni bir devasa harita ve motosiklet geliyor. Oyun modlamaya açıldığından beri oyunu yöneten sadece yapımcı değil, oyuncular da oyunu istediği gibi dizayn edebiliyor. Bu nedenle hiç bir güncelleme görmemeniz çok doğal.
DayZ
The post-soviet country of Chernarus is struck by an unknown virus, turning the majority population into frenzied infected. Fighting over resources has bred a hostile mentality among survivors, driving what’s left of humanity to collapse. You are one of the few immune to the virus - how far will...www.youtube.com
Nasıl getirmiyorlar? Daha geçen motor geldi.1000 liraya asla değmez günümüze göre grafiksel ve fizik bakımından oldukça geri kalmış bir oyun, bunu 1100 saat oynamış birisi olarak söylüyorum oyuna zerre yenilik getiremiyorlar artık.
En son ne zaman araba sürdünüz? O sorunlar düzeltileli çok oldu. Ek olarak araçları artık stoklayamazsınız, stoklasanız bile belli bir gün sonra silinir. Zaten arabaya sahip olmanın çok zor olduğunu düşündüğünüzde, çok da mantıklı gelmiyor kulağa söylediğiniz. Örneğin bazı sunucularda 10 günde bir araçlar sıfırlanır, böylelikle araçların loot dengesi korunmuş olur.Modlama olduğu için geliştiriciler full-time yatışta zaten, daha arabalar doğru düzgün çalışmıyor motosiklet mi bugsız olsun? Ha bir de oyunun leş loot ekonomisi yüzünden gruplar araçları stoklayacağı için hiç kimsenin bulabileceğini sanmıyorum tıpkı arabalar gibi. Önemli güncelleme dediğin de dandik kozmetik eşyalar.
Scum denemiş biri olarak önermiyorum. Oyundaki bug sayısı DayZ’nin 100 katı falan. DayZ’den daha detaylı metabolizma sistemi falan var ama oyunun mekanikleri çok kötü. DayZ gibi hissi yok, normal FPS oyunu gibi.Scum bakılabilir, grafik ve oynanış olarak daha yeni.
Katılıyorum Scum her ne kadar detaylı bir metabolizma sistemine sahip olsa da, oynanış açısından WarZ ve Infestation mekaniklerine çok benziyor, biraz da H1Z1 havası var.Scum denemiş biri olarak önermiyorum. Oyundaki bug sayısı DayZ’nin 100 katı falan. DayZ’den daha detaylı metabolizma sistemi falan var ama oyunun mekanikleri çok kötü. DayZ gibi hissi yok, normal FPS oyunu gibi.