DayZ Alınabilir Mi?

Makaleler
113
Yer
Bucak-Burdur
Daha fazla  
Meslek
Online İngilizce Öğretmeni
İyi günler herkese. DayZ mağlumunuz herkes deli gibi oynamaya başladı. Çoğu en'ler listesinde üst sıralara gelmeye başladı. Oyunun fiyatı şu an Alpha da olduğu için düşük. Orjinal oyun çıkınca artacağı söyleniyor. (Bana göre de artabilir) Oyunu oynayanlaradır bu sorum. Oyun alınabilir mi? Ne kadar sarıyor? Eğer bu kadar güzelse, Multiplayer Ekibi olarak oyuna sahip olan kişilerle beraber bu oyunu oynayabiliriz. Gayet güzel olacaktır.

Ben de dün arkadasimla birlikte aldim oyunu, cok fazla bug var ama güncellemelerle düzelecegini söylüyorlar. Bence oyun gayet güzel. Eger teksen oyunda, kendini cok yalniz hissediyorsun. Kisacasi tavsiye ederim.

Gelir ama ucuz olacağını sanmayın. :)

Geleceğini zannetmiyorum çünkü dağıtıcısı bağımsız. Nedenini bilmiyorum ama sanırım hiçbir yapımcısı/dağıtıcısı bağımsız olan bir oyunu görmedim Playstore'da. Arma 2'de yoktu. Arma 3 geldi ancak onun dağıtıcısı bağımsız değildi 505 Gamestreet adlı bir firma. Şu ana kadar herhangi bir duyuru da yapmamış bulunmakta. Gelmelerini de çok isterim çünkü birçok başarılı oyun var. Bazılarını bu yüzden alamıyorum. Gerçi Valve'ın dahi hiçbir oyununun olmadığı bir yer. Yapılan tek şey ismi popüler olan firmaların ve oyunların indirimli halde dahi yüksek fiyatlara satılması (bazıları hariç). Maalesef Playstore'da durum bundan ibaret. Beğendiğim tek şey ise daha fazla ödeme seçeneği sunması.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı