Hocam o oyun öldü artık. O tarz dediğiniz nasıl bir şey arıyorsunuz?
Project Zomboid olabilir.Gerçekçi hayat da kalma ve loot gibi ögelerin bulunduğu oyunlar.
DayZ indirimli fiyatından almaya değer mi? İndirimde ne kadara düşüyor bilen yardımcı olursa sevinirim. Bir de bu tarz oyun önerilerinize de açığım.
Eski kitlesi yok 45 dolara değecek bir oyun kesinlikle değil üstüne bitmeye yakın bir oyuna o parayı verilir diyorsanız siz bilirsiniz. Ayrı mekanikleri vs de çok eskidi artık.Kesinlikle alınır. Ayrıca oyun öldü vb söylemlerine katılmıyorum Türkiye'de insanlar Valorant dışında oyun oynamadığı için pek popüler değil gayet mükemmel oyundur tavsiye ederim.
Project Zomboid olabilir.
Bilgim yok maalesef.Bu oyunu da severim hocam ama FPS oyunu arıyorum. Stalker Anomaly adında 3 oyunu birleştiren bir mod var ücretsiz şekilde ama güvenilir mi bilmiyorum bilginiz var mı?
Eski kitlesi yok 45 dolara değecek bir oyun kesinlikle değil üstüne bitmeye yakın bir oyuna o parayı verilir diyorsanız siz bilirsiniz. Ayrı mekanikleri vs de çok eskidi artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.