DayZ alınır mı?

Jakinglet

Picopat
Daha fazla  
DayZ şu an Steam'de %50 indirimde, galiba bundan daha fazla bir indirim oranı olmamış Steam kış indirimleri geliyor daha yüksek bir indirim oranıyla gelebilir mi?
Ek olarak oyun alınır mı? Oyuncu sayısı 50k civarında serverlar nasıl ve tek zevkli olur mu?

Bence alınır, hayatımda oynadığım en gerçekçi survival açık online oyun diyebilirim. Çaresizlik hissiyatını sonuna kadar yaşatıyor oyun size, gerek zorluğuyla gerek diğer oyuncular, açlık, susuzluk, hastalıklar, zorluklar hepsi tam aradığım şeyler. Solo da oynanır, takım olarak da oynanır hiç farketmez 3 bin saati devirdim. Bence almanın tam sırası, hali hazırda yeni harita falan da geldi ama gerek yok bence zaten topluluk sunucuları haritalarla dolu. Oyunda en çok sevdiğim şey ise çoluk çocuk yok! Evet yok. Çünkü yemek bulamıyor silah bulamıyor iade ediyor ve gariban bir şekilde rust'a geri dönüyor. :)

DayZ şu an alınabilir gibi duruyor eğer oynayacak bir ekibin varsa gerçekten eğlenceli bir Survival açık Online oyunu olabilir.

Bence alınır, hayatımda oynadığım en gerçekçi Survival açık Online oyun diyebilirim. Çaresizlik hissiyatını sonuna kadar yaşatıyor oyun size, gerek zorluğuyla gerek diğer oyuncular, açlık, susuzluk, hastalıklar, zorluklar hepsi tam aradığım şeyler. Solo da oynanır, takım olarak da oynanır hiç fark etmez 3 bin saati devirdim. Bence almanın tam sırası, halihazırda yeni harita falan da geldi ama gerek yok bence zaten topluluk sunucuları haritalarla dolu. Oyunda en çok sevdiğim şey ise çoluk çocuk yok! Evet yok. Çünkü yemek bulamıyor silah bulamıyor iade ediyor ve gariban bir şekilde Rust'a geri dönüyor. :)

Rust'da sevdiğim oyunlardan biri bu tarz oyunlardan zevk alıyorum büyük ihtimalle alırım fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.

DayZ şu an alınabilir gibi duruyor eğer oynayacak bir ekibin varsa gerçekten eğlenceli bir Survival açık Online oyunu olabilir.

Şu an oyunu almayı düşünen veya almış olan arkadaşlarım yok solo oynarım büyük ihtimalle en kötü birilerini bulabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı