DayZ sunucu tavsiyesi

fair0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem Üreticisi: CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S
Sistem Modeli: CASPER NIRVANA DESKTOP
Sistem Tür: x64-based PC
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-4160 CPU @ 3.60GHz, 3600 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
BIOS Sürümü/Tarihi CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S 4.6.5, 8.08.2014
Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 12,0 GB
Bağdaştırıcı Açıklaması AMD Radeon RX 580 2048SP
İndirime DayZ aldım daha 2 saat oynadım sayılır. Sunucular kafamı karıştırdı. Hangi sunucular daha iyi, bir de 255 kişilik sunucular mı iyi yoksa 20 - 40 kişilik sunucular mı? 255 kalabalık sunucular hoşuma gidiyor. 20 - 40 kişilik sunucularda koca haritada tek başına hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce DZSA Launcher indir. Sunucu olarak TDB Veya Aftermath öneririm eğer biraz daha modlu istersen Rearmed. Ben üçünüde oynadım bana göre TDB en iyisi şu an aktif olarak aftermath oynuyoruz bu serverda güzel gibi.
Bu oyunun üstadı @328914'dur. Ona sorabilirsin sorularını.

İlk önce DZSA Launcher indir. Sunucu olarak TDB Veya Aftermath öneririm eğer biraz daha modlu istersen Rearmed. Ben üçünüde oynadım bana göre TDB en iyisi şu an aktif olarak aftermath oynuyoruz bu serverda güzel gibi.
Google'dan mi indirecem. launcher ile orjinal oyundaki community sunucuların ne farkı var ?

Arkadaşın dediği gibi ilk olarak DZSA Launcher indir. Oradan arama kısmına deathmatch yazarak deathmatch serverler bulup kendini biraz geliştirmeni öneririm. Silah kullanmayı, kendini iyileştirmeyi ve mekanikleri öğrenirsin. Bu oyunun çatışma mekaniği başka hiçbir oyuna benzemiyor. Sıfır bilgiyle oyunda seni harcarlar lootuna yazık olur.

Arkadaşın dediği gibi ilk olarak DZSA Launcher indir. Oradan arama kısmına deathmatch yazarak deathmatch serverler bulup kendini biraz geliştirmeni öneririm. Silah kullanmayı, kendini iyileştirmeyi ve mekanikleri öğrenirsin. Bu oyunun çatışma mekaniği başka hiçbir oyuna benzemiyor. Sıfır bilgiyle oyunda seni harcarlar lootuna yazık olur.

Evet bir ara silahım tutukluk yaptığı için ölmüştüm direkt altf4'ü çaktım.

Google'dan mi indirecem. launcher ile orjinal oyundaki community sunucuların ne farkı var ?
Aslında fark yok ama bazı sunucular orijinal Launcher’da gözükmüyor. Ayrıca orijinal launcher gerçekten berbat ötesi desem yeridir çok yavaş ve zahmetli.
DZSA’da mod kurulumu kolay, sunucular anında listeleniyor.

Haritaya göre 70-115 kişilik sunucular gayet iyi yani 700 saatin ardından bunu söyleyebilirim.
550 saat Vanilla+ (Modlu ama ana oyundan uzaklaşmayan modlar) oynadım, 50 saat Deathmatch ve 100 saati ağır modlularda geçti.
Livonia haritasında 70-100 kişi yeterli bence, fazlasında zevk alamazsın. Chernarus’ta 120 oyuncu iyidir ama fazlası da çok gereksiz olur.

Deathmatch’e bayağı gömülmek gerekiyor gerçekten, oyuncular genel olarak kemik kitle 1000 saatin altında saati olan kişiler oyunun 1/3’ünü oluşturuyor, bir çoğunun 1000 saat hatta 8000 saat DayZ oynamış insanlar var.

Son düzenleme:
biraz modlu rearmed deniyim dedim. İnternetden baktım cok hoşuma gitti 13 gb bişi indirince saldım modsuz devam <:D

biraz modlu rearmed deniyim dedim. İnternetden baktım cok hoşuma gitti 13 gb bişi indirince saldım modsuz devam <:D
Rearmed’den Aftermath geçtik, Rearmed kitlesi aşırı derecede toksik ve spawn mantığı çok berbat. Adminler de hiçbir sorunu çözmüyor, açılan biletlere asla cevap vermiyorlar.
Vanilla+ sunucu olarak The Day Before (TDB yazıp bulabilirsiniz) sunucusunu öneririm Samet’in dediği gibi. 550 saatim o sunucuyla geçti 0 pişmanlık. Kitle toksik ancak iyi insanlar da çok, admin ekibi on numara. O da bi 10 GB ancak sorun edecek bir yanı yok zaten oyunun kendisi 23 GB modla beraber 33 GB fazla sayılmaz. Oyunun kendi vanilla sunucuları bir süre sonra sıkıyor.
Ben aşırı hardcore’cuyum map falan istemiyorum oyunda tek tuşla diyorsanız da KarmaKrew bakabilirsiniz modlu ancak Vanilla+ hardcore bir sunucu. Türk kitlesi de KarmaKrew’de fazla.

Oyunun kendi sunucularında çok sıkılacaksın ama loot bulmak neredeyse imkansız gibi bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı