DayZ vanilla sunucu önerisi

Ederson Moraes

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: i3-12100F
Ekran kartı: Sapphire redon RX 6700 10GB.
SSD: Adata 1TB okuma 3500mb/yazma 3000 MB.
Anakart: ASUS Prime H610M-K 4D.
RAM: XPG 8 GB (2x8) DDR 4 3200MGHZ.
PSU: Power Boost 650W 80+
Karmakrew ve Oficall oynuyorum. Vanilla sunucularda oynamak daha iyi bence. Vanilla sunucu tavsiyeniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak beklentiniz nedir sunucudan?

Oficall sunucular bir garip geliyor karmakrew daha iyi bence ve sadece birinci şahıs olsun iyi çeksin bir de ofical sunucularda karakteri sunucudan sunucuya taşıma gıcık ediyor ve hile sorunları var.

Oficall sunucular bir garip geliyor karmakrew daha iyi bence ve sadece birinci şahıs olsun iyi çeksin bir de ofical sunucularda karakteri sunucudan sunucuya taşıma gıcık ediyor ve hile sorunları var.
Hocam tam olarak vanilla değil ama Vanilla+ olarak (Oyunun vanilla halini o kadar bozmayan sunuculara Vanilla+ deniyor) TDB sunucusunu öneririm. Oyunda Container drop falan var birde harita özelliği bilmem ne var ama oyunu bozan saçma sapan modlar yok.

Selamlar, yeni bir sunucu arayışındaysan The Hideaway'i öneririm. Ben bir süredir oraya bakıyorum, ortamı ve mod dengesi cidden düzgün. Hem Türk sunucusu hem de globalleşmek gibi bir niyetleri var, o yüzden bayağı özenmişler. DZSA'dan ismini yazıp bulabilirsin, bi' gir bak istersen sararsa takılırız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı