DayZ ve Cs:GO Tavsiye Eder misiniz ?

DayZ tavsiye ederim, bir süre korsan oynamıştım fakat sürekli server düşmeleri, server'dan server'a loot taşıyamama gibi sorunlarla karşılaştım. Ancak genede oyunu çok beğendim, eğer oynıyacaksan bir arkadaş bul kendine, sanal âlem dışında da tanıdığın bir arkadaşın ve onla beraber oyna, hatta varsa birkaç kişi ile daha zevkli olur.
 
Arkadaşlar yorumlarda neden CS:GO veya Dayz almalısın gibi yorumlar yapmışsınız anlam veremedim. Sizlere hangisi almalıyım diye bir soru sorduğunu göremiyorum ben. Konunun aslına gelicek olursak her ikiside müthiş oyunlardır. İkiside tavsiyemdir, zaten CS:GO herkesin Steam hesabında bulunması gereken oyunlardan. DayZ gelince güzel oyun ancak DayZ mi Rust mı tartışılır.
 
DayZ'yi şu anki haliyle tavsiye etmem. Apokaliptik bir dünyada oynuyorsun yalnız pek o hava yok. Köy köy kent kent dolaşıp sıkılırsın tek başına oynarsan. Binaların çeşitliliği az, iç dizaynları hepsinde aynı. Bir süre sonra bazı evlere hiç girmeyeceksin bile, çünkü farklı şeyler yok.
Şu anda herkesin yaptığı birkaç şey var; bir askeri üsse gidip silahlanmak ve orda pusup geleni gideni vurmak.
Ya da şehre inip death match oynamak.
Son güncellemelerde düzeltildi sanırım ama oyunda onbinlerce hacklenmiş şarjör olduğu söyleniyordu. Yani sık sık bitmiyor. Bu adamlara karşı şansın da azalıyor böyle olunca.
Genelde korkak bir oyuncu kitlesi var, o kadar çok mühimmata odaklanmışlar ki, kaybederim diye korkup elinde sopadan başka bir şey olmayan adamı bile tehdit olarak algılayıp ilk görüşte vuruyorlar.
Zaten oyun alpha aşamasında olduğu için çok zombi de koymamışlar. Doğaya karşı da savaşamıyorsun.

Demek istediğim DayZ aldığında ilk önce merakla etrafı dolaşacaksın, sonra her şeyin aynı olduğunu görüp sen de death match ekibine katılacaksın. Silahların olduğu yerlere ulaşmaya çalışacak ve bu esnada glitch ve bug kullananlar tarafından öldürülüp duracaksın.
 
DayZ daha final sürümü olarak gelmemiş bir oyun, sürekli yeni buglar çıkıyor. Ve eğer hareketli bir şeyler istiyorsan CS:GO öneririm DayZ'de saatlerce koşman gereken yerler bile oluyor yani sıkılabilirsin. He ama her türlü oyuna gelirim büyük bi arkadaş grubum var onlarla beraber oynarım diyorsan DayZ'de almalısın. Ama dediğim gibi CS:GO kesinlikle alınması gereken bir oyun.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı