kriglee Decapat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #1 Merhaba. Dün DC Unlocker satin aldım 14 TL'ye ve telefonu okutup Bootloader kodunu alacaktım. Fakat Phone not found! hatasını alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2022
Merhaba. Dün DC Unlocker satin aldım 14 TL'ye ve telefonu okutup Bootloader kodunu alacaktım. Fakat Phone not found! hatasını alıyorum.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 19 Haziran 2022 #2 Cihazın burada yer alıyor mu? huawei phones models list | DC-unlocker.com List of huawei phones supported models by Dc-unlocker software www.dc-unlocker.com Artı 0 Eksi
Cihazın burada yer alıyor mu? huawei phones models list | DC-unlocker.com List of huawei phones supported models by Dc-unlocker software www.dc-unlocker.com
KS KS kriglee Decapat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #3 364809 dedi: Cihazın burada yer alıyor mu? huawei phones models list | DC-unlocker.com List of huawei phones supported models by Dc-unlocker software www.dc-unlocker.com Genişletmek için tıkla... Evet. Yer Alıyor Huawei P8 Lite. Artı 0 Eksi
364809 dedi: Cihazın burada yer alıyor mu? huawei phones models list | DC-unlocker.com List of huawei phones supported models by Dc-unlocker software www.dc-unlocker.com Genişletmek için tıkla... Evet. Yer Alıyor Huawei P8 Lite.