DCS World F-16 pilotları arıyoruz!

merhaba arkadaşlar biri bana F-16C keyboard dosyasını paylaşabilir mi yanlışıkla sıfırladım ilk defa oynuyorum bir türlü defould ayarlarına döndüremedi yardımcı olurmusunuz

Tekrardan aktif.

Sanal 191. kobra filo olarak DCS World adlı askeri uçuş simülasyonunda ekibimize katılacak yeni pilotlar arıyoruz. Havacilik tutkusu ve yeterli ekipmana sahip herkes davetlidir. Ayrıca F-16 modülü zorunlu değil, dilerseniz deneme sürümü (trial) F-16 ile uçabilirsiniz.

Başvuru linki, DCS World ve filomuz hakkında bilgiler: 191 kobra filo"
Eki Görüntüle 1666924

Orta ayarlar için minimum bilgisayar gereksinimleri: GTX1650 veya 4 GB vrama sahip bir ekran kartı, 8 GB RAM (önerilen 16), 200 GB boş alan.

Link nerede?

18. yaş üstü için bu adrese bekleriz.

İmkan varsa ana dili ingilizce olan yabancı uçuş ekiplerine katılınız. Türkiye'deki ekiplerin çoğunun yaş ortalaması 15-16 civarında, ki bu yüzden lakaytlık ve ego hat safhada. Çoluk çocuk yöneticilik yapınca bu değerli hobi gerçek amacını yitiriyor ve afedersiniz bir sidik yarışına dönüşüyor. Genelde görev planlamayı bırakın kol uçuşu bile koordine edemiyorlar, motor fonksiyonları gelişmemiş üyelerle uçuyorlar. Yeri geliyor iniş dahi yapamıyor, pisti tutturamayıp çime iniyorlar 🤣 Vakitlerinin çoğunu sosyal medyada şov yapmaya harcıyorlar. İsim vermeye gerek bile yok zaten bu grupların çoğu böyle.

Türkiye'de iki-üç ekip iyi onları da zaten sosyal medyada çok sık bulamazsınız gizli saklı takılırlar, ama hakkını vererek uçarlar. Ama onlar da 20-30 yıl arkadaşlıkla süregelen bir kemik kitleye sahip olduğu için yeni ve deneyimsiz üyelere açık olduklarını sanmıyorum.

Gerçekçilik ve keyif almak için yabancı ekiplere yönelin. Bu, yılların getirdiği bir tecrübe ile size vereceğim tek tavsiyedir.
Bir arkadaştan ekip tavsiyesi gelince tecrübemi aktarmak istedim. Amacınız gerçeğe uygun bir şekilde uçmaksa Türkiye'de üzülerek söylüyorum çoğu "sanal havacılık grubu" fos. Ha takılayım eğleneyim boş boş uçayım diyorsanız kapı açık iki joystick sallarsınız kimse engel değil.

Son düzenleme:
İmkan varsa ana dili İngilizce olan yabancı uçuş ekiplerine katılınız. Türkiye'deki ekiplerin çoğunun yaş ortalaması 15-16 civarında, ki bu yüzden lakaytlık ve ego hat safhada. Çoluk çocuk yöneticilik yapınca bu değerli hobi gerçek amacını yitiriyor ve afedersiniz bir sidik yarışına dönüşüyor. Genelde görev planlamayı bırakın kol uçuşu bile koordine edemiyorlar, motor fonksiyonları gelişmemiş üyelerle uçuyorlar. Yeri geliyor iniş dahi yapamıyor, pisti tutturamayıp çime iniyorlar 🤣 vakitlerinin çoğunu sosyal medyada şov yapmaya harcıyorlar. İsim vermeye gerek bile yok zaten bu grupların çoğu böyle.

Türkiye'de iki-üç ekip iyi onları da zaten sosyal medyada çok sık bulamazsınız gizli saklı takılırlar, ama hakkını vererek uçarlar. Ama onlar da 20-30 yıl arkadaşlıkla süregelen bir kemik kitleye sahip olduğu için yeni ve deneyimsiz üyelere açık olduklarını sanmıyorum.

gerçekçilik ve keyif almak için yabancı ekiplere yönelin. Bu, yılların getirdiği bir tecrübe ile size vereceğim tek tavsiyedir.
Bir arkadaştan ekip tavsiyesi gelince tecrübemi aktarmak istedim. Amacınız gerçeğe uygun bir şekilde uçmaksa Türkiye'de üzülerek söylüyorum çoğu "sanal havacılık grubu" fos. Ha takılayım eğleneyim boş boş uçayım diyorsanız kapı açık iki joystick sallarsınız kimse engel değil.

2 ya da 3 filo mevcut kendim beyazkartallarda görev yapıyorum. 20'sinden tut 70 yaşına kadar insanlar var ortam iyi eğitim ya da öğrenmek için başka filo yok. 50 kişilik personel sayısı var her hafta resmi uçuş yapılıyor toplu şekilde. Aktif personel çok. Gerçek pilotlar memurlar çalışanlar kadrosu her türlü yardım ve eğitime açık bir filo. 3 adet resmi serverlar mevcut ve aktiftir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı