DCS World uçuş simülasyonu kısa inceleme

Oynarsın, asıl uçaklar için para biriktirmeye bak derim. Daha geçen indirim vardı.

PC topladığım için büyük indirim yakalamadıkça uzunca zaman alamam zaten. Flaming Clifss 3 (muhtemelen yanlış yazdım) paketini alsam yeter. Birkaç baba uçak var içinde. F-16'yı da yapmışlar ama çok pahalı :( Öğrenir ve keyif alırsam veririm ama. Değer. Tabii joystick de şart. Para ayırabilirsem güzel bir joystick de alırım.

Bir şey soracağım. Ben fi tarihinde -o zamanki adı lock on'du- bu oyunu oynamıştım. Kara hedeflerini vurmak için iyice alçalmak gerekiyordu. Bugün gerçek atış videolarında uçakların çok yüksekten nokta atışı yaptığını görüyoruz. Böyle vuruşlar mümkün mü oyunda? Hiç yapamadım. İlla doğru açıyla hedefin üzerine gidip bombaları bırakmak gerekiyordu. Ben uçaksavar menziline girmeden çok yukarılardan vurmak isterdim hep ama olmazdı. :)

Flaming cliffs de bir şey yok o dediğin şeyleri genelde onunla yapamazsın. En azından A10C al hedefleme pod ile yaparsın. F16 alma çok eksik bir halt yok F18 al daha tamamlanmış vaziyette. Flaming cliffs para israfı. Bende F18, A10C, Ka50 ve birkaç Flaming cliffs uçağı var, yüzlerine bakmıyorum elbette FC3 uçaklarının.

Bedava olan SU-25T ile idare et bence ondan sonra A10 al biraz daha uygun fiyatlı diğerlerine göre.

Son düzenleme:
Flaming cliffs de bir şey yok o dediğin şeyleri genelde onunla yapamazsın. En azından A10C al hedefleme pod ile yaparsın. F16 alma çok eksik bir halt yok F18 al daha tamamlanmış vaziyette. Flaming cliffs para israfı.

Ne diyorsun ya?! Tamamen bilgisizim bu konuda. FC'yi neden önermediğini biraz daha açar mısın? Uçaklar yeterince geliştirilmemiş durumda mı?

A10'daki sistem değil istediğim. Türk Hava Kuvvetleri F-16 operasyonlarının siyah beyaz vuruş görüntülerini yayınlıyor ya işte jet uçağıyla çok yüksekten o tip bombalar bırakmak istiyorum. Galiba akıllı bomba diye geçiyor ve lazer işaretleme ile hedefi vuruyor. Simülasyonda Su ya F serisi uçaklarla bunu yapmak mümkün mü merak ediyorum.

F-16'yı görünce çok sevindim. Umarım eksiklikleri tamamlanır. THK olarak F-16 ile uçmak çok güzel hissettirir bence.

F-18'e bakayım.

Şu an işteyim fazla detay veremiyorum ama FC3'de F16 falan yok olanlar F15, Su 27, Mig 29 vs. bunlar aynı uçak oyunlarındaki gibi kokpitteki tuşlara tıklayamıyorsun basit uçuş modeli var yani. Pahalı olanlar asıl simüle edilmiş olanlar, indirimle 188 liraya düşen F16 şu an erken erişimde, bittiğinde tamamen simüle edilmiş olacak.

Şu an işteyim fazla detay veremiyorum ama FC3'de F16 falan yok olanlar F15, Su 27, Mig 29 vs. bunlar aynı uçak oyunlarındaki gibi kokpitteki tuşlara tıklayamıyorsun basit uçuş modeli var yani. Pahalı olanlar asıl simüle edilmiş olanlar, indirimle 188 liraya düşen F16 şu an erken erişimde, bittiğinde tamamen simüle edilmiş olacak.

Tamamdır, anladım. O zaman ben erken erişim de olsa indirime girince F 16 alırım. Tam sürüm yayınlanınca oynarım. Acelem yok. Zaten o zamana kadar joystick'i anca almış olurum. FC'deki hâliyle bile sistem fazlasıyla karmaşıktı. Tam simule hâl kim bilir nasıldır. Çok vakit ayırmak gerek. Lock On zamanı Türk topluluğu vardı. Birlikte uçuyorlardı.
Tamamdır, anladım. O zaman ben erken erişim de olsa indirime girince F 16 alırım. Tam sürüm yayınlanınca oynarım. Acelem yok. Zaten o zamana kadar joystick'i anca almış olurum. FC'deki hâliyle bile sistem fazlasıyla karmaşıktı. Tam simule hâl kim bilir nasıldır. Çok vakit ayırmak gerek. Lock On zamanı Türk topluluğu vardı. Birlikte uçuyorlardı.

F 18 muhteşem olmuş. Hem de F 16 gibi multirol bir uçak. 376 lira fiyatı var. Şöyle bir yüzde elli indirim yakalarsam alırım. Daha önce hiç tam simule uçak deneyimim olmadı. Lock On'dakileri uçurmuştum hep.

Son düzenleme:
Merhabalar, simülasyonda C-130 Hercules, A400M gibi uçaklar var mıdır? Daha çok cephe-çatışma arkasında kullanılabilecek kargo veya daha sivile (Piper U-11A) yatkın taşıtlar da var mıdır?

Merhabalar, simülasyonda C-130 Hercules, A400M gibi uçaklar var mıdır? Daha çok cephe-çatışma arkasında kullanılabilecek kargo veya daha sivile (Piper U-11A) yatkın taşıtlar da var mıdır?

Hayır, geleceklerini de sanmıyorum.

F 18 muhteşem olmuş. Hem de F 16 gibi multirol bir uçak. 376 lira fiyatı var. Şöyle bir yüzde elli indirim yakalarsam alırım. Daha önce hiç tam simule uçak deneyimim olmadı. Lock On'dakileri uçurmuştum hep.

Fiyatlara bir daha bakın.

Son düzenleme:
dcs World ayarlarda sanırım yanlış düğmeye bastım ekran küçüldü ve 3 boyutlu oldu.ayralara tekrar giremiyorum kaldırdım tekrar kurdum düzelmedi .ekran 3 e bölündü ortada ana menü var sağ ve solda bir şey yok ayarlar görülmüyor oyuna girdiğimde ekran 3 boyutlu oluyor nasıl düzeltebilirim.çok teşekkürler geforce ekran ayarlara girip fabrika ayrlarına geri dön yaptım düzelmedi.
imdaat imdaatttt dcs yardımı lazım imdaaaaaaaaaaaaattt

Technopat Haberler

Geri
Yukarı