- Makaleler
- 21
RDR bile 115 GB. Bu oyun nasıl 200 GB?
Elinde birkaç yüz KM kare harita var her biri 40-50 GB. Oyunlarla karşılaştırmayın.
RDR bile 115 GB. Bu oyun nasıl 200 GB?
Oynarsın, asıl uçaklar için para biriktirmeye bak derim. Daha geçen indirim vardı.
Flaming cliffs de bir şey yok o dediğin şeyleri genelde onunla yapamazsın. En azından A10C al hedefleme pod ile yaparsın. F16 alma çok eksik bir halt yok F18 al daha tamamlanmış vaziyette. Flaming cliffs para israfı.
Şu an işteyim fazla detay veremiyorum ama FC3'de F16 falan yok olanlar F15, Su 27, Mig 29 vs. bunlar aynı uçak oyunlarındaki gibi kokpitteki tuşlara tıklayamıyorsun basit uçuş modeli var yani. Pahalı olanlar asıl simüle edilmiş olanlar, indirimle 188 liraya düşen F16 şu an erken erişimde, bittiğinde tamamen simüle edilmiş olacak.
Tamamdır, anladım. O zaman ben erken erişim de olsa indirime girince F 16 alırım. Tam sürüm yayınlanınca oynarım. Acelem yok. Zaten o zamana kadar joystick'i anca almış olurum. FC'deki hâliyle bile sistem fazlasıyla karmaşıktı. Tam simule hâl kim bilir nasıldır. Çok vakit ayırmak gerek. Lock On zamanı Türk topluluğu vardı. Birlikte uçuyorlardı.
Merhabalar, simülasyonda C-130 Hercules, A400M gibi uçaklar var mıdır? Daha çok cephe-çatışma arkasında kullanılabilecek kargo veya daha sivile (Piper U-11A) yatkın taşıtlar da var mıdır?
Tamamdır, anladım. O zaman ben erken erişim de olsa indirime girince F 16 alırım. Tam sürüm yayınlanınca oynarım. Acelem yok. Zaten o zamana kadar joystick'i anca almış olurum. FC'deki hâliyle bile sistem fazlasıyla karmaşıktı. Tam simule hâl kim bilir nasıldır. Çok vakit ayırmak gerek. Lock On zamanı Türk topluluğu vardı. Birlikte uçuyorlardı.
F 18 muhteşem olmuş. Hem de F 16 gibi multirol bir uçak. 376 lira fiyatı var. Şöyle bir yüzde elli indirim yakalarsam alırım. Daha önce hiç tam simule uçak deneyimim olmadı. Lock On'dakileri uçurmuştum hep.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.