DCS World'de F-18 mi yoksa F-16 mı alınır?

Merhaba arkadaşlar. Logitech X56 Pro + Switch panel + multi panelim var. DCS World'de F-18 beğendim ama herkes F-16 al diyor. F-18 alınmaz mı?
Selamlar naptınız bilmiyorum ama F/A-18 ile supercarrier alabilirsiniz çok iyi olur ama f-16'ya göre öğrenmesi daha zor bir uçak. F-16'da gayet güzel ve öğrenmesi çook kolay. Karar size kalmış zevkinize göre.

Hayırlı olsun geçen ki indirimler ben de F-16 F-18 mi-8 aldım %50 indirimi bulmuşken yapıştırayım dedim ama haritaya kalmadı bu sefer. Bir sonraki indirimler supercarrier ile Suriye almayı planlıyorum siz beğendiniz mi Suriye'yi?
Yani çöl ve tepeler var Şam tarafı falan şehirler modelli deniz var normal bir harita gibi geldi bana ama gayet büyük.

Hocam kaça aldınız bende şu an crack Full DLC hali var ama F16 kobra falan yok maalesef önerir misiniz F16 ile Suriye maplerine falan o kadar para vermeyi? Ben zaten Single oynuyorum Full DLC'li güncel crackli hali var mı bir de?

Hocam kaça aldınız bende şu an crack Full DLC hali var ama F16 kobra falan yok maalesef önerir misiniz F16 ile Suriye maplerine falan o kadar para vermeyi? Ben zaten Single oynuyorum Full DLC'li güncel crackli hali var mı bir de?
495 liraya aldim f16yi ve suriyeyi. Crack olup olmadigini bilmiyorum. Guzel bir joystick setin varsa ve iyice ogrenirsen tavsiye ederim. Ayrica VR ya da Track IR şart gibi bir sey. Yani cok daha guzel ve eglenceli oluyor. F-16 kullanmayi ogrenince dogfightta ve hava yer operasyonlarinda cok iyi bi ucak. Her seyi yapabilirsin F 16 ile.

Evet oyun çok güzel mig 21 ve su 27t yi çözdüm ok tuşlarıyla onuyorum lakin gine gayet zevkli bir VR olsa çok güzel olur da çok pahalandı maalesef joistikte F/P varsa önerir misin güzel olur.

Evet oyun çok güzel mig 21 ve su 27t yi çözdüm ok tuşlarıyla onuyorum lakin gine gayet zevkli bir VR olsa çok güzel olur da çok pahalandı maalesef joistikte F/P varsa önerir misin güzel olur.
Bende X56 var oneririm sahsen hatta satiyorum su an 9000 e birakabilirim. Onun disinda daha ucuz olarak thrustmaster T16000 var ama ben onu begenmedim oyuncak gibi. Logitechinki daha kaliteli daha gercekci hissiyati var ve f 18 hotas gibi yapmislar. Ayriyetten cift gaz kolu var f18 gibi cift motorlu ucaklar ya da msfs 2020 de sivil ucaklar falan kullanirken cok iyi oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı