D'deki Boş Yeri C'ye Geçirmek

Geçirebilirsiniz. Disk yönetiminden D'ye gelip sağ tık yaptığınızda birimi küçült'e tıklarsanız sizden kaç gb ayırmak istediğini sorar. Ayarları yaptıktan sonra 10 GB ayrılmamış alanınız olur. C'ye gelip birimi büyüt dediğinizde ayrılmamış alanı geçirebilirsiniz.

Arkadaşın dediği şekilde yapabilirsin ama oldu ki birimi genişlet kullanılabilir değilse Minitool Partition Wizard programını kullanabilirsin.

MiniTool Partition Wizard Home Edition 8 | Technopat Sosyal

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya arkadaşlar videodaki gibi yaptım D diskim gitti. Nasıl geri getiricem ? :(

En iyisi yarın sabah bilgisayarcıya götüreyim bilgisayarı. :(

Son düzenleme:
Disk yöneticisini açıp sürücüye harf atayacaksın işte.
Dediğini yaptım bir faydası olmadı malesef.

Bu hatayı alıyorum.
hataa.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde böyle bir olay olmaz ama siz yanlış yapmışsınız sanırım. Sürücüye sağ tıklayıp biçimlendir dediğinizde sorun çözülecektir ama ilk amacınıza ulaşamamış olacaksınız. TeamViewer ile yardımcı olmaya çalışırım. Sorunu hallettiğimizde buraya yazarız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde böyle bir olay olmaz ama siz yanlış yapmışsınız sanırım. Sürücüye sağ tıklayıp biçimlendir dediğinizde sorun çözülecektir ama ilk amacınıza ulaşamamış olacaksınız. TeamViewer ile yardımcı olmaya çalışırım. Sorunu hallettiğimizde buraya yazarız.
Biçimlendirince içindekiler gidiyormu peki ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı