- Makaleler
- 34
Ya saatlerdir dışarıdayım eve geldim forumda az takılıp şenleneyim dedim DDoS saldırısı yapıyorlar 
Para ile koruma vs. alınamıyor mu bu duruma? Donanımdan az çok anlıyorum fakat bunlara yabancıyım.
Bu bizim hesaplarımızı ve ya IP'lerimizi ele geçirmelerini sağlar mı? @SideWinder
Kanser olacağım. Kim atıyor ve neden atıyor? Bulamıyor muyuz bunları? Gelen isteklerin IP adreslerini görebilmeniz lazım.
Sadece bir cihaz üzerinden saldırı yapılmıyor. İnternete bağlanan her cihazdan saldırı yapılabiliyor, buna buzdolabı gibi beyaz eşyalar bile dahil. Üstelik bundan cihaz sahibinin haberi bile olmayabiliyor. Bir virüs bulaştıysa o cihazı istedikleri gibi DDoS saldırılarında kullanabiliyorlar. Buradaki üyelerden bile saldırı olmuş olabilir.Kanser olacağım. Kim atıyor ve neden atıyor? Bulamıyor muyuz bunları? Gelen isteklerin IP adreslerini görebilmeniz lazım.
VPN kullanılabiliyor.Kanser olacağım. Kim atıyor ve neden atıyor? Bulamıyor muyuz bunları? Gelen isteklerin IP adreslerini görebilmeniz lazım.
Para ile koruma vs. alınamıyor mu bu duruma? Donanımdan az çok anlıyorum fakat bunlara yabancıyım
Cloudflare var DDoS koruması için ancak bypass edilebiliyor maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.