DDR 2 sistem yükseltme önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Q9650 ve RX550 olabilir belki. Bir de bulunabilirse 2x4 GB RAM daha iyi olur.

Hocam öylede yaramaz bir kart onu taktimmi hava sirkülasyonu onemli işlemci degistirmek sart Power zaten sart 3000 lira masrafa giriyorum satmayi dusundumde bilgisayaricya sordugumda bana 500 1000 TL arasi dedi bende kabul etmedim oyle bir canavari en az 3kya veririm ancan bir de ekran kartim benim degil bir akrabamin bana kullan diye verdigi bir ekran karti satayim mi konusunda bana izin vermedi tak çalistir oyna dedi ama işte zaten oyle bir ekran kartina rahat 600x80 serfitikali Power lazim oda beni yaniltiyor iste bu arada bütçem 1K

Abartma RX 470 nerede 3 binmiş 4 bine RX 6600 gibi kartlar var edeceği 1500 civarı. 550W Power daha yeni bir tanıdığa aldırdım al 700'e bir tane.

Canavar, canavar. Kurabiye canavarı.
Hocsm rx 470 için demiştim kendisi gtx 1650 gibi bi kartla denk bi kart

8gb kart hocam tertemiz 3k rahat eder power konusunda net degilim bilgisiyarcimla konuşup dedigin gibimi yapsam acaba

Hocam rx 470 için demiştim kendisi gtx 1650 gibi bi kartla denk bi kart.

RX 470 kötü bir kart değil eyvallah ama abicim hangi senede yaşadığımızın, piyasadaki güncel donanımların, gereksinimlerin de farkında olalım bir zahmet. Konuya bile "onu önerme, bunu söyleme" diye girmişsin.

RX 470'i o PC'ye takacaksan en azından PSU yükseltmesi şart. Yahu oraya GPU alacak paran varsa onun yerine PSU alıp tak işte. Para aynı para değil mi?

Piyasaya 4gb ddr 2 ram yok hocam varsada amd icin

Hocam gt 730larin 1500 2000 tl oldugu bu donemde bu kart nasil 3bin etmez
Hangi Gt730 1.5-2k hocam? Sahibinden ilanlarından bahsetmiyorsunuz herhalde yoksa baya trajikomik olur, 1 hafta önce 1650S gibi bir canavarı 1800'e sattım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı