DDR 3 sistem için işlemci ve SSD önerisi

715713

Picopat
Selam. DDR 3 sistemim için takacağım 240GB veya üstü SSD ve yükseltmek için daha iyi ve biraz da uygun fiyatlı bir işlemci önerisi bakıyorum. Öğrenci olduğumdan bütçem çok kısıtlı :)
Sistem özellikleri
ASUS H81M-K Anakart
Intel i3 4160 işlemci
RX 470 Ekran kartı
DDR3 16 GB 1600MHz RAM

i3 4160'tan daha güçlü bir işlemci önerisi yaparsanız çok mutlu olurum. CS 2'de işlemcim dayanmıyor bunun için idare edecek bir işlemci arıyorum.

KISACA: i3 4160'tan daha güçlü bir işlemci ve 240+ GB SSD önerisi arıyorum. bütçe çok kısıtlı olduğu için fazla uçmadan tavsiyeler olursa çok sevinirim teşekkürler :)

Bütçeniz ne kadar acaba? Belki ikinci el parçalardan iyi bir ddr4 sistem toplanabilir.

Bütçeniz ne kadar acaba? Belki ikinci el parçalardan iyi bir DDR4 sistem toplanabilir.

Sistem çok kötüydü 4 GB RAM ve ekran kartı yoktu normalde. Bütçe de kısıtlı oldugundan önce RX 470 aldım 1000TL'ye. Sonra 2x8 RAM aldım 700TL'ydi galiba. Bu paradan da artan 1500TL var ona da uygun fiyatlı SSD ve işlemci arıyorum. Kendi işlemcimi de satarım eğer daha güzel ve uygun bulursam.

Bütçeniz ne kadar acaba? Belki ikinci el parçalardan iyi bir DDR4 sistem toplanabilir.

Az önce yazım kurallarından uyarı yedim saçma bir şekilde kusura bakma hocam ya. :))

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı