DDR 8 GB Samsung RAM nasıldır?

Almamıştım sizi test ettim.
Dostum sorunların mı var yoksa 10 yaşında filan mısın? Ne diye insanları test edip vaktini çalıyorsun? Şu RAM nasıl iyi mi alınır mı? diye sorunca seni dövmeyecekler. Şu yaptığının trollemekten farkı yok. İnsanların değerli vaktini çalıyorsun. Ciddiye alıp mesaj yazıyoruz.

Dostum sorunların mı var yoksa 10 yaşında falan mısın? Ne diye insanları test edip vaktini çalıyorsun? Şu RAM nasıl iyi mi alınır mı diye sorunca seni dövmeyecekler. Şu yaptığının trollemekten farkı yok. İnsanların değerli vaktini çalıyorsun. Ciddiye alıp mesaj yazıyoruz.

Ne diyorsun kardeşim. Değerli düşüncelerinizi merak edip saygı duyduğumdan böyle bir şey yaptım. Bu arada sence ne yapmalıyım? 180 TL'ye. 16 GB RAM lazım bana.

kuzenim yazmış..
Ne diyorsun kardeşim. Değerli düşüncelerinizi merak edip saygı duyduğumdan böyle bir şey yaptım. Bu arada sence ne yapmalıyım? 180 TL'ye. 16 GB RAM lazım bana.
180 TL'ye "Lucid Dreams" kursu alın. Uyurken 16 GB hayal edersiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı