DDR2 anakart Aerocool 500W PSU destekler mi?

Anakart modeli nedir?

Bazı marka bilgisayarların kendilerine özel anakartları dışında hemen hemen her anakart standart bağlantılara sahip oluyor.

Eğer bahsettiğiniz anakart standart dışı güç bağlantılarına sahip bir anakart ise standart güç kaynakları ile çalıştırılamayabilir.

Bu seriye ait birkaç anakart var. Hepsi standart güç bağlantılarına sahip. 4 pin işlemci güç kablosunu ve geniş 24 pinlik güç kablosunu taktınız mı?

24 pinlik kablo takılıp, 4 pin işlemci güç kablosu takılmazsa, anakart tetik alabilir ama görüntü alamayabilirsiniz.

Bu seriye ait birkaç anakart var. Hepsi standart güç bağlantılarına sahip. 4 pin işlemci güç kablosunu ve geniş 24 pinlik güç kablosunu taktınız mı?

24 pinlik kablo takılıp, 4 pin işlemci güç kablosu takılmazsa, anakart tetik alabilir ama görüntü alamayabilirsiniz.

Evet hocam 4 pinlik takılmayınca PSU açılıyor, ama görüntü gelmiyor. 4 PIN'i takınca bu sefer de açılmıyor.

Ne yapmam gerekiyor?

Evet hocam 4 pinlik takılmayınca PSU açılıyor, ama görüntü gelmiyor. 4 pini takınca bu sefer de açılmıyor.

Ne yapmam gerekiyor?
Kısa devre olabilir. Anakarttan şüpheleniyorum. Bu anakart daha önce çalışıyor muydu?

Arkadaşıma dedim güç kaynağını bu hafta bana verecek bilgisayarımda deneyeceğim.
Güç kaynağı eğer sizin bilgisayarınızda da problem yaratırsa işin suçlusu muhtemelen güç kaynağıdır. İade etme şansınız varsa iade edebilirsiniz, iade etme şansınız yoksa da umarım garantisi vardır. Garantisi varsa servise gönderebilirsiniz.

Ayrıca isterseniz önce arkadaşınız anakartını üzerindeki işlemci ve RAM'ler ile size birlikte versin. Çalıştığından emin olduğunuz güç kaynağı ile arkadaşınızın anakartını bir deneyin. Güç kaynağı anakartı bozuyor ise güç kaynağını kendi anakartınız ile deneyince sizin anakartınız da bozulmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı