CristianoRonaldo30
Hectopat
Arkadaşım 500W PSU aldı bilgisayar çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor anakartın eskiliğinden olabilir mi?
Asus P5LD2Anakart modeli nedir?
Bazı marka bilgisayarların kendilerine özel anakartları dışında hemen hemen her anakart standart bağlantılara sahip oluyor.
Eğer bahsettiğiniz anakart standart dışı güç bağlantılarına sahip bir anakart ise standart güç kaynakları ile çalıştırılamayabilir.
Bu seriye ait birkaç anakart var. Hepsi standart güç bağlantılarına sahip. 4 pin işlemci güç kablosunu ve geniş 24 pinlik güç kablosunu taktınız mı?Asus P5LD2.
Bu seriye ait birkaç anakart var. Hepsi standart güç bağlantılarına sahip. 4 pin işlemci güç kablosunu ve geniş 24 pinlik güç kablosunu taktınız mı?
24 pinlik kablo takılıp, 4 pin işlemci güç kablosu takılmazsa, anakart tetik alabilir ama görüntü alamayabilirsiniz.
Kısa devre olabilir. Anakarttan şüpheleniyorum. Bu anakart daha önce çalışıyor muydu?Evet hocam 4 pinlik takılmayınca PSU açılıyor, ama görüntü gelmiyor. 4 pini takınca bu sefer de açılmıyor.
Ne yapmam gerekiyor?
Kısa devre olabilir. Anakarttan şüpheleniyorum. Bu anakart daha önce çalışıyor muydu?
Güç kaynağında da kısa devre olabilir. Güç kaynağını deneyebileceğiniz başka bir anakart ya da bilgisayar var mı?Hocam 250W güç kaynağı takılıyken çalışıyordu.
Güç kaynağında da kısa devre olabilir. Güç kaynağını deneyebileceğiniz başka bir anakart ya da bilgisayar var mı?
Güç kaynağı eğer sizin bilgisayarınızda da problem yaratırsa işin suçlusu muhtemelen güç kaynağıdır. İade etme şansınız varsa iade edebilirsiniz, iade etme şansınız yoksa da umarım garantisi vardır. Garantisi varsa servise gönderebilirsiniz.Arkadaşıma dedim güç kaynağını bu hafta bana verecek bilgisayarımda deneyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.