gotikorsan
Centipat
TamamTurbox beleş olsa bile almayın.
TamamTurbox beleş olsa bile almayın.
Şimdi Öncelikle Pc'nin Kasayı Satmayalım Sadece O kalsın;DDR2 bir PC elimde bulunuyor. Anakart modeli Gigabyte G31M-S2, RAM 3GB, işlemci E7300, ekran kartı yok, dahili kullanıyorum. Maksimum bütçe 1000. Hafif oyunlar oynarım. CS:GO, LoL, ETS falan oynuyorum. Galiba 755 pin anakart var. Dediğim gibi oynadığım oyunlar hafif. Şu an borçtayız, babamın alcağı PC 3000 civarı olacak ve onla 10 yıl geçinmek zorunda kalacığım. Yani anlayacağınız 2-3 yıl oyun oynatsın istiyorum. 2-3 yıl para biriktip +5000 almak istiyorum PSU 250-300 Watt galiba ve Intel Core 2 Q9550 almak istiyorum.
DDR2 bir PC elimde bulunuyor. Anakart modeli Gigabyte G31M-S2, RAM 3GB, işlemci E7300, ekran kartı yok, dahili kullanıyorum. Maksimum bütçe 1000. hafif oyunlar oynarım. CS:GO, LoL, ETS falan oynuyorum. Galiba 755 pin anakart var. Dediğim gibi oynadığım oyunlar hafif. Şu an borçtayız, babamın alcağı PC 3000 civarı olacak ve onla 10 yıl geçinmek zorunda kalacığım. Yani anlayacağınız 2-3 yıl oyun oynatsın istiyorum. 2-3 yıl para biriktip +5000 almak istiyorum PSU 250-300 Watt galiba ve Intel Core 2 Q9550 almak istiyorum.
Zaten E7300 var Power Boost bir de RAM car onları satarım elime 300+ geçerŞu an senin parçaların kaç para edeceğini ve elde edeceğin parayla nasıl bir sistem alabileceğini araştırıyorum.
Bu arada senin 1000 lira cepte var değil mi?
Şimdi Öncelikle PC'nin Kasayı Satmayalım Sadece O kalsın;
Şimdi Senin Anakart 150 TL'ye Satılıyor
İşlemci: 50 TL
RAM'lar: 100 TL
PSU: 50 TL
Toplam 350 TL Yapıyor, bir de Senşn Max Bütçe 1000 TL, Toplam 1350 TL
1350 TL'ye Şimdi Sistem Araştıracağım
Hazır istiyorsan bu PC pazarlık ile 1300 TL'ye alınır.Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ama adam biraz pahalı
Şu an senin parçaların kaç para edeceğini ve elde edeceğin parayla nasıl bir sistem alabileceğini araştırıyorum.
Bu arada senin 1000 lira cepte var değil mi?
Şimdi Öncelikle PC'nin Kasayı Satmayalım Sadece O kalsın;
Şimdi Senin Anakart 150 TL'ye Satılıyor
İşlemci: 50 TL
RAM'lar: 100 TL
PSU: 50 TL
Toplam 350 TL Yapıyor, bir de Senşn Max Bütçe 1000 TL, Toplam 1350 TL
1350 TL'ye Şimdi Sistem Araştıracağım
Hazır istiyorsan bu PC pazarlık ile 1300 TL'ye alınır.Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ama adam biraz pahalı koymuş.
GTX 550 Ti kötü ben RX 550 alacağım 2 yıl sonra DDR4'lü sistem toplayıp ona RX 550 takacağım zaten oynadığım oyunlar belli Sonra DDR2'lik sistemi parçalarını satacağım sonra 700+ para kazananırım onla da işlemci alırım babamdan 1000 TL isterim onlanda RAM anakart PSU alırım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.