Teşekkürler ya hocam alternatifimiz çoğaldı şimdi ben hangisinden daha iyi performans alırım söyle direkt alıyım onu Bu 128 bit 256bit 4 gb 2 gb kafamı iyi karıştırdı
Rica ederim ne demek. 4 Gb 256 Bit alabilirsen daha iyi olur. Olmadı 2 gb 256 bit al olmadı 4gb 128 al o da olmadı 2gb 128bit. Bu şekilde yukardan aşağı inebilirsin.
Rica ederim ne demek. 4 Gb 256 Bit alabilirsen daha iyi olur. Olmadı 2 gb 256 bit al olmadı 4gb 128 al o da olmadı 2gb 128bit. Bu şekilde yukardan aşağı inebilirsin.
uzun bi aradan sonra tekrar merhaba sistem en son şöyle oldu ayın 15 yahut 16 sında gidip toplayacağım sistemi sisteme uygun PSu,(sessiz olursa iyi olur) kasa, monitor, mause, klavye eklermisin 3000 tl yi geçmeyecek şekilde.
Dostum saolasın da vatan dan alıcam bi sıkıntı olursa kargo falan uğraşmayım diye, ayrıca ya zaten 1 aydır şu sisteme kafayı taktım araştırıyom falan şimdi birde bunu dert etmeyelim r9380 de kararlıyım.
Dostum sen gayet güzel bir sistem toplamışsın. PSU lar çok ses çıkarmaz zaten o konuda rahat olabilirsin hele ki Corsair ve Cooler Master gibi markalarda pek sorun yaşamazsın. Monitör konusuna pek vakıf değilim ama burada monitör tavsiyelerine bakabilirsin araştırıp ya da vatan da zaten sistemine en uygun monitörü verebilecek kadar bilgi sahibi insanlar çalışıyor.
Dostum sen gayet güzel bir sistem toplamışsın. PSU lar çok ses çıkarmaz zaten o konuda rahat olabilirsin hele ki Corsair ve Cooler Master gibi markalarda pek sorun yaşamazsın. Monitör konusuna pek vakıf değilim ama burada monitör tavsiyelerine bakabilirsin araştırıp ya da vatan da zaten sistemine en uygun monitörü verebilecek kadar bilgi sahibi insanlar çalışıyor.