YiğitAli Megapat Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 521 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2016 #51 Güle güle kullan kardeşim aynı klavyeyi bende kullanıyorum. Oyun performanslarından da memnun olduğunu duymak çok memnun etti beni.
Güle güle kullan kardeşim aynı klavyeyi bende kullanıyorum. Oyun performanslarından da memnun olduğunu duymak çok memnun etti beni.
mertmert Kilopat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2016 #52 YiğitAli dedi: Güle güle kullan kardeşim aynı klavyeyi bende kullanıyorum. Oyun performanslarından da memnun olduğunu duymak çok memnun etti beni. Genişletmek için tıkla... Aynen dostum mekanik dekanik dekanik klavye anlamıyorum ben yıllardır 10 numara klavyelerden
YiğitAli dedi: Güle güle kullan kardeşim aynı klavyeyi bende kullanıyorum. Oyun performanslarından da memnun olduğunu duymak çok memnun etti beni. Genişletmek için tıkla... Aynen dostum mekanik dekanik dekanik klavye anlamıyorum ben yıllardır 10 numara klavyelerden
YiğitAli Megapat Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 521 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2016 #53 Sağlam klavye doğru A4 Tech hep iyi parçalar üretiyor zaten.