Daha önce konu açmıştım fakat eksik bilgiler vardı. İlgili fotoğrafları aşağıya bırakıyorum laptop özellikleri bu cihaza uygun RAM önerir misiniz?
Tek slot var hocam onun için önerir misinizSlot 1 yazan yere tıklayınca slot 2 seçeneği var mı? Yani acaba boşta bir RAM slotu var mı bazı cihazlar tek RAM slotlu.
Eğer boşta bir RAM slotu var ise bu RAM uyumlu görünüyor.
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
8 GB veya daha üstü uyumlu olmaz mı kullandığım 4GB işimi görmüyor çünkü4GB 1600 MHz CL 11 RAM bakın hocam.
8 GB veya daha üstü uyumlu olmaz mı kullandığım 4GB işimi görmüyor çünkü4GB 1600 MHz CL 11 RAM bakın hocam.
8 GB veya daha üstü uyumlu olmaz mı?4GB 1600 MHz CL 11 RAM bakın hocam.
Acer Laptop.Cihazın modeli nedir?
Tek slot var hocam onun için önerir misiniz?
8 GB veya daha üstü uyumlu olmaz mı kullandığım 4 GB işimi görmüyor çünkü
8 GB veya daha üstü uyumlu olmaz mı kullandığım 4 GB işimi görmüyor çünkü
Tam modeli nereden verebilirim.2 slot varsa 4+4 olur diye o RAM'i önerdim. Tek slot 8 GB tek modül destekler mi emin değilim çünkü verdiğiniz tam model değil. Altında tam model kodu yazar onu bilmemiz gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.