DDR3 anakarta DDR4 RAM takviyesi yapılabilir mi?

16 RAM yaparsanız yeterli olur. R9 380'de güzel bir ekran kartıdır. Islemci 8 çekirdek 4GHz'e kadar çıkıyor ama emin olamadım tam. Ama yapılabilir gibi duruyor. 1080 değil de belki 720P olur 900P olur mu bilmiyorum denemen gerek.
Siz acın hocam yayını deneyin. O sırada da MSI Afterburner'den bakın.

Mümkün gibi gözüküyor 720P olur. Ama RAM farz tabii belki RAM MHz yüksek olsa 8 GB'de yeterli olur. Ama 16 GB yaparsın kafan rahat eder. Bu arada ısınma sorunu oluşabilir önlem alman lazım ısıya karşı.

Güldürdün dostum :) :)
ekran kartım ve işlemcimi yazdım, Valorant gibi bir oyunda sizce yayın yapabilir miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani araştırdığımda göre size ya 7, 8 veya 9.nesil i5 ya da R5 2600 gibi işlemciler lazım. Ama deneyin yine siz denemekten zarar gelmez.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlatmaya çalıştığım gibi 8 GB RAM her türlü yeter doğru kullanımda tabii RTX'li bir sisteminiz yoksa 2K ya da 4K'ya çıkmadığınız sürece. MHz'ın farkını gördük ama bence oradaki asıl farkı işlemci yapıyor gibi geldi. İşlemci aynı olursa asıl farkı ozamn görürüz.

Ki GTA 5 ekran kartı öne çıkan oyundur. O tarz oyunlari oynamanız gerkir yani. Witcher'da aynı şekilde. İslemcinin öne çıktıgı oyunlarda üzebilir biraz. Hangi oyunlar olduğuna araştırıp bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı