DDR3 anakarta GDDR5 ekran kartı takılır mı?

umutsirkeci

Hectopat
Daha fazla  
Anakartımı Vatan PC'ye gösterdim. Adam bu DDR3 anakart, buna GDDR5 bellekli ekran kartları olmaz dedi. Ben de pek emin olamadım cünkü baskaları da olur diyor, yardım edin.

Sallamış. Ekran kartının VRAM çeşidi ile anakartın DRAM desteğinin bir ilgisi yok.
Anakartın soket yapısı olarak desteklemesi ve eski nesil bir anakart olmaması yeterli.
Her anakartın uyumlu olacağı anlamına gelmiyor, yine de alacağınız ekran kartını ve kullandığınız anakartı belirtin.

Mega bakkala bak hele... Anakartı söylerseniz destekleyeceği kartları söyleyebiliriz.
hp h61 recep abi gtx 1060 ı destekler demi

Sallamış. Ekran kartının VRAM çeşidi ile anakartın DRAM desteğinin bir ilgisi yok.
Anakartın soket yapısı olarak desteklemesi ve eski nesil bir anakart olmaması yeterli.
Her anakartın uyumlu olacağı anlamına gelmiyor, yine de alacağınız ekran kartını ve kullandığınız anakartı belirtin.
hp h61 anakart olur demi gtx 1060 6gb

Merhabalar ben 1060 Ti ekran kartı almak istiyorum. Ancak anakartım DDR3, alacağım Ekran kartı ise GDDR5, Ekran kartı anakarta uyar mı, lütfen cevap verin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı