DDR3 RAM alacağım nelere dikkat etmeliyim?

• Konuyu başlatan MY49
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.436

MY49

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende şuan 2GB DDR3 RAM bulunmaktadır. Diğer slota da bir RAM alıp belleğimi yükseltmek istedim. Ancak RAM alırken nelere dikkat etmeliyim? Şimdiden teşekkür ederim..

Buyrun resim. :) Nasıl RAM alacağım şimdi ben? Veya önereceğiniz bir RAM var ise link atabilirseniz sevinirim.

025QNY.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Frekans değerlerine ve anakarta uyumluluğuna dikkat etmelisin. Yeni bir anakart kullanıyorsan zaten uyumludur. Bir sorun olmaz. Arkadaşların dediği program ile çalışma frekanslarını görebilirsin.

Frekans değerlerine ve anakarta uyumluluğuna dikkat etmelisin. Yeni bir anakart kullanıyorsan zaten uyumludur. Bir sorun olmaz. Arkadaşların dediği program ile çalışma frekanslarını görebilirsin.
Resim attım. Oradan bakarak bana RAM 4GB RAM önerir iseniz çok sevinirim.

Öncelikle uyumluluk önemli, bunun yanı sıra istediğin sisteme göre yani işlemcin yeterliyse ram'in gb kapasitesini ve Mhz hızını belirleyip almalısın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı