DDR3 RAM yükseltmesi

Bütçe
800

ahmet.m

Femtopat
Daha fazla  
RAM MHz'nin en son kaça kadar yükseltebileceğimi anlayamadım, hangisini alsam uyumluluk sağlar?
Veya tek parça RAM alacak olsam kaça kadar almam doğru olur?
Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?

2020-12-25.png

Hocam, PC için alacağınız RAM, DDR3L 1.35V 1600 MHz CL 11. PC tam modeli nedir? Desteğini bilmek gerekir. 4 GB daha alabilirsiniz. Fazlası için modeli bilmek gerekir.

Hocam, PC için alacağınız RAM, DDR3L 1.35V 1600 MHz CL 11. PC tam modeli nedir? Desteğini bilmek gerekir. 4 GB daha alabilirsiniz. Fazlası için modeli bilmek gerekir.

Şuradan görülebilir istediğiniz model bilgileri değil mi?

2020-12-25 (1).png

RAM'ın özellikleri nelerdir?

RAM özellikleri yüklemiş olduğum resim de yok mu? Bilgim yok o yüzden soruyorum kusura bakmayın.

Hocam, biraz araştırma yaptım. Yabancı sitelerde. Aralarında Dell var. Bu cihaz 8+8 destekliyor. Size kalmış. İsterseniz 8+4 isterseniz 4+4 yapabilirsiniz.

@ahmet.m RAM MHz ve diğer özelliklerini @Yener K. hocam söylemiş. Marka olarak Samsung, Kingston, SK Hynix gibi markalar öneririm.

Teşekkür ederim.

Hocam, biraz araştırma yaptım. Yabancı sitelerde. Aralarında Dell var. Bu cihaz 8+8 destekliyor. Size kalmış. İsterseniz 8+4 isterseniz 4+4 yapabilirsiniz.

Hocam çok teşekkür ederim emeğinize sağlık.

Hocam ben kendim alıp evde değiştirebilir miyim son olarak bunu sorayım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı