DDR3 sistem RTX 4060 Ti ekran kartını kaldırır mı?

Sence ortadaki sorun PSU markası mı koskoca sistemin DDR3 olması mı?
i5 3. nesilden bahsediyoruz, sence PSU mu değişmeli kökten sistemi mi?
Ondanda bahsettim sistemin zorlancağını ama takabilir sorun çıkcağını zannetmiyorum ama psu önemli başta taktığı gibi tüm sistemi yakma ihtimali var ve ben söyledim ben patlar mı dedim yoksa patlayabilir mi dedim iyi oku lütfen.

Ondanda bahsettim sistemin zorlancağını ama takabilir sorun çıkcağını zannetmiyorum ama PSU önemli başta taktığı gibi tüm sistemi yakma ihtimali var ve ben söyledim ben patlar mı dedim yoksa patlayabilir mi dedim iyi oku lütfen.

Zorlanabilir değil, yüksek ihtimal 10FPS falan verecek kart.
Ve hayır, yakma ihtimali falan yok, nereden aldınız Bu bilgileri?

Daha çok güç çeken RX 580 ile yanmıyorsa 4060 Ti ile hiç yanmaz. Senin dediğine bakarsak 30 bin liraya aldığın PSU da yanabilir değil mi elektronik sonuçta? Konu sahibi kaldırır mı demiş cevap ise evet kaldırır bu kadar basit.

10FPS vereceğini nereden çıkarttın dostum? Her hâlükârda RX 580'den daha performanslı olacak sistem.

Hocam, Lafın gelişi söylüyorum, her şeyi gerçek anlamıyla anlamayın.
Aradaki darboğazın çok yüksek olacağını diyorum.

Asla çöpe gitmez ileride sistemi değiştiğinde daha verimli kullanırsın. Her türlü RX 580'den daha çok performans verir zaten.

Peki dostlar şu anki aldığım performansın kat kat fazlasını alır mıyım? Şu an oyunda drop yiyorum ara ara 160 FPS'lerden 60 30'lara kadar düşüyor verim alamıyorum 4060ı taktığım zaman sıkıntısız oynar mıyım?

Peki dostlar şu anki aldığım performansın kat kat fazlasını alır mıyım? Şu an oyunda drop yiyorum ara ara 160 FPS'lerden 60 30'lara kadar düşüyor verim alamıyorum 4060ı taktığım zaman sıkıntısız oynar mıyım?

Daha fazla drop girer, işlemciniz çok güçsüz.
O sistemi satıp sıfır 4060 sistem almak varken neden düz 4060 Ti takmak istiyorsunuz?

Şu anki performansından daha iyi alacağın kesin. Fakat 4060 Ti parasına sistem alırsan daha çok performans alacağında kesin.

Bütçem olmadığı için ekran kartı takarak sorunumun çözüleceğini düşündüm ve 4060 sistemler çok pahalı.

O işlemciye ne taksanız sorun çıkarır, RX 580 zaten besleyebileceği en iyi kart olabilir.
En kötü RX7600 sistem alırsınız, 20k civarına rahatça bulunuyor, onu geçtim RX6600 sistem alırsınız, 15k civarına bulunuyor.
Kart yerine sıfır sistem alıyorsunuz yani, ayrıca 4060 Ti şu an çok pahalı çünkü 5000 serisi geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı