DDR3 sisteme güncelleme önerisi

bk9911

Kilopat
Makaleler
1
Yıllar önce bu konunun benzerini açmıştım o sistem maalesef hala elimde.
MSI P81M-P33 DDR3 anakart.
4 GB DDR3 RAM.
Bu işlemci RAM'i koysam iyi olur mu? Ekran kartı elimde 750 Ti var daha sonra 1050 Ti veya 1650 eklemeyi düşünüyorum.

SSD yoksa öncelik o olmalı.

O işlemci ve RAM'e o kadar para vereceğinize elinizdeki MBO+CPU+RAM'i satıp 1200AF-1300X, B450M, 8 GB RAM DDR4 güncel bir sisteme geçsenize hocam.
Usta o söylediklerin masraflı olur ve ben bu parçaları elden çıkarmak ile vakit kaybetmek istemiyorum dediklerime Max 1500 TL vericem. Ekran kartını alınca diğerlerini elimden çıkarıp söylediğin şekil sisteme geçerim veya bu sistemi kardeşime verebilirim.

Usta o söylediklerin masraflı olur ve ben bu parçaları elden çıkarmak ile vakit kaybetmek istemiyorum dediklerime Max 1500 TL vericem. Ekran kartını alınca diğerlerini elimden çıkarıp söylediğin şekil sisteme geçerim veya bu sistemi kardeşime verebilirim.

Ölü yatırım yapmış oluyorsun yalnız, paranı çöpe atsan daha iyi.

SSD olursa o sistemi kimse durduramaz.
Ssd ilk öncelik zaten hocam onu yazmadım oyüzden bu alacağım işlemci 1650 tartar mı diye düşünüyorum ve satıcı güvenilir mi emin değilim.
Ölü yatırım yapmış oluyorsun yalnız, paranı çöpe atsan daha iyi.
Hocam 1300x 'e vereceğim paranın çok daha azına işlemci ve ram almış oluyorum. Üstelik 1300x alırsam DDR4 iki tane Ram ve Anakart almam lazım öyle bir bütçem olsa zaten ucuz yollu bir şekilde upgrade etmeye çalışmazdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı