Ama zaten fiyatları belli değil mi ? Yani DDR3'e göre biraz daha pahalı. Yani adamın parası yoksa DDR3 toplaması uygun olmaz mı ?oyunda nerdeyse hiç bir fark yok ama ddr4 ramler ucuzlamışken 165 tlya ddr4 8 gb ram alınabiliyor iken ddr4 alınmalı.I5 4690 yerine , i5 6600 b150m bazooka daha iyi bir tercih.
Yok zaten ben şunu soruyorum. Yani oyun için DDR4 gerekli midir ? 2000 TL'nin altında DDR4 toplanır doğru ama ekran kartından kısılır. Yani demek istediğim sırf oyun için 2000 TL'nin altında ya da daha fazla DDR4 toplamak doğru mudur ?2000 liraya bile DDR4 sistem toplanabilir, bu bütçenin altındakiler ise APU toplarlar, mutlu son![]()
Oyun için gerekli değil ama yeni mimari iyidir ve çok daha ileri dönük olur.Yok zaten ben şunu soruyorum. Yani oyun için DDR4 gerekli midir ? 2000 TL'nin altında DDR4 toplanır doğru ama ekran kartından kısılır. Yani demek istediğim sırf oyun için 2000 TL'nin altında ya da daha fazla DDR4 toplamak doğru mudur ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.