DDR4 1150 soket anakart önerisi

Veli ÖZEN

Kilopat
Yer
sakarya
Daha fazla  
Meslek
organizatör
Başlıkta da belirttiğim gibi DDR3 bir sistemim var ve DDR4'e geçmek istiyorum sıfırdan toplayacak durumum yok.
LGA 1150 sokete sahip bir anakart var mı? Daha doğrusu var OC'lu bir anakart var mıdır? Bulduklarım şunlar;
Eğer bunları alırsam mesela GTX 960 ekran kartım var bu anakartlarda ekran kartı ve işlemci OC olabilir mi ?
Şimdiden teşekkürler.

Başlıkta da belirttiğim gibi DDR3 bir sistemim var ve DDR4'e geçmek istiyorum sıfırdan toplayacak durumum yok.
LGA 1150 sokete sahip bir anakart var mı? Daha doğrusu var OC'lu bir anakart var mıdır? Bulduklarım şunlar;
1150 anakart istiyorsun buldukların 1151. 1150 sokete sahip işlemciler DDR4 RAM desteklemiyor, bu doğrultuda anakartlar da desteklemiyor. DDR4 takıntın varsa işlemciyi değiştireceksin.

Eğer bunları alırsam mesela GTX 960 ekran kartım var bu anakartlarda ekran kartı ve işlemci OC olabilir mi ?
Ekran kartının OC yapılması anakarta bağlı değil, işlemci için geçerli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı