DDR4 2011 pin anakart önerisi

Mr_bbconline

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben geçenlerde ASUS X99 Deluxe anakartımı yaktım ve bana ucuz DDR4 2011 pin anakart lazım. 2. el de olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim.

Zor iş usta. Pahalı anakart serilerinden birini arıyorsunuz.

X99 olmak zorunda degil X79 da olur 1000 TL'ye buldum ama daha uygun bir tane bulunurum diye açtım
Bide ddr3 olsada bozuk olmayan yok
Bide anakart almak mantıklı çünkü islemvi iyi ondan daha kötü olanlar bile ana kartla 1500

X79 X99 X58 belli sayıda üretilen ve nadir çipsetlerdir. Düzgün bilindik markaların anakartlarını ucuza bulabilmeniz imkansız. 40 yılda bir birileri uygun fiyata koyar onları da akbabalar direk kapar zaten ilanını göremezsiniz bile.

X79 X99 X58 belli sayıda üretilen ve nadir çipsetlerdir. Düzgün bilindik markaların anakartlarını ucuza bulabilmeniz imkansız. 40 yılda bir birileri uygun fiyata koyar onları da akbabalar direk kapar zaten ilanını göremezsiniz bile.
Peki ben İnternete asusun kendi sitelerinden birini buldumda yanık veya hasar görmüş parça degisimi ile ilgili onu türkiyede yapıyomu asus ve yaptırmak mantıklımı
Bide 1000 tlye buldum sizce almak mantıklımı markası yok

Peki ben İnternete asusun kendi sitelerinden birini buldumda yanık veya hasar görmüş parça degisimi ile ilgili onu türkiyede yapıyomu asus ve yaptırmak mantıklımı
O konu tam bir kumar usta.
Yapan da garanti veremez.
Bende E5-2630-v4 işlemci var. Uygun bir anakart bulamadım. İşlemciyi birine sattım. Hatalar aldı, geri gönderdi. Bir daha da deneyemedim.
Öylece duruyor bir kenarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı