DDR4 2133MHz 8GB RAM yükseltme

misage

Kilopat
Katılım
2 Ekim 2016
Mesajlar
17
Merhaba dostlar. Bilgisayarıma 8 GB RAM daha takviye yapmak istiyorum fakat pek anladığım bir olay değil. Bu yüzden uygun RAM'i bulmada sizden yardım istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

unknown.png
 
Optimum performansı alabilmek için aynı marka ve model RAM'den almanız gerekiyor. Görseldeki pati numarasından anladığım kadarıyla bu ramden.
Bu sitede bulduğum için linki oradan paylaşıyorum. Oradan sakın satın almayın çünkü firma battı ve alıcılar mağdur oluyor.

Edit: Emin olamadım hocam buna da bir bakın. Hangisi sizinkiyse o RAM'den alın. Yanlış yönlendirmiş olmayayım.
 
Herhangi uygun fiyatlı RAM'i al, çok büyük ihtimalle sorun yaşamazsın. Sorun yaşama ihtimali her zaman var. Aynı bellekten alsan bile sorun yaşayabiliyorsun. Daha bugün gördüm Sosyal'de. Sakın 2133 MHz belleğe 200 kağıttan fazla verme.
 
Aynı arka ve aynı CLK değerinde olması haline sorun yaşamazsınınz. Alacağınız ikinci Ram belleğin, Çalışma frekansının (MHZ) daha yüksek yada düşük olması halinde en düşük frekanstaki hız baz alınır. Bu CLK değeri içinde geçerlidir. Münkünse aynı markanın aynı CLK değerini temin ediniz. Farklı markalar için çok düşükte olsa uyumsuzluk ihtimali herzaman vardır.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı