DDR4 2133MHz RAM yükseltme

burakxyz

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. RAM özelliklerim bu fotoğraflardaki gibi. 8 GB ekleme yapmak istiyorum. Buna uygun RAM önerebilir misiniz? Teşekkürler.

1587410085253.png

1587410115623.png

Son düzenleme:
Elinizdeki bellek 3000 MHz ama şu anda 2133 MHz hızında çalışıyor. BIOS'a girip XMP veya DOCP ayarını etkin hale getirirseniz çalışması gereken hızda çalışacaktır. İşlemciniz Ryzen ise bu size performans artışı sağlar. Intel işlemci ise anakartınız en fazla 2666 MHz destekliyor olabilir. Yine de belleğinizin çalıştığı hızı artırabilirsiniz. Şu satıcılarda elinizdeki belleğin aynısı var.

Elinizdeki bellek 3000 MHz ama şu anda 2133 MHz hızında çalışıyor. BIOS'a girip XMP veya DOCP ayarını etkin hale getirirseniz çalışması gereken hızda çalışacaktır. İşlemciniz Ryzen ise bu size performans artışı sağlar. Intel işlemci ise anakartınız en fazla 2666 MHz destekliyor olabilir. Yine de belleğinizin çalıştığı hızı artırabilirsiniz. Şu satıcılarda elinizdeki belleğin aynısı var.

Evet biliyorum bilgisayarı formatladım ayarlarını yapmadım. Başlığı da yönetici düzenlemiş. Öneriniz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı