DDR4 RAM önerisi

Bütçe
700-800

Wexmind

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
A320M-A PRO
İşlemci
R5 2600
Elimde HyperX Fury DDR4 3200MHz 8x2 RGB RAM vardı ancak bir tanesi durduk yere bozuldu. Diğeri sorunsuz çalışıyor. RAM'in tamiri olur mu bilmiyorum ancak aynı özelliklerde sorun çıkarmadan kullanabileceğim RAM öneriniz var mıdır ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızı internette aratarak kullanabileceğiniz farklı farklı RAMleri bulabilirsiniz aslında. Ben sizin yerinize buldum (1 dakika bile sürmedi 😃) buradan ulaşabilirsiniz.

Marka farkı olacağı için uyum ve performans konusunda şüpheye düştüm dostum.

Riske girmemek için aynı RAM'den almanız daha mantıklı olacak. Burada asıl mevzu markadan ziyade teknik farklılıklar gecikme değerleri falan filan bunlar stabiliteli bozabilir o yüzden en iyisi kafanız rahat olsun diye aynı mark model almanız.

Hocam RAM'in bozulduğundan emin miyiz? Memtest ile test yaptınız mı? Durduk yere bozulması garibime gitti açıkçası. Bir de bu ürünlerde garanti süresi uzun veya ömür boyu oluyor. Markanın global desteğine yazıp değişim istemeyi deneyebilirsiniz.

Hocam RAM'in bozulduğundan emin miyiz? Memtest ile test yaptınız mı? Durduk yere bozulması garibime gitti açıkçası. Bir de bu ürünlerde garanti süresi uzun veya ömür boyu oluyor. Markanın global desteğine yazıp değişim istemeyi deneyebilirsiniz.
Hocam yapmadım ancak teker teker slotlarda iki rami de denedim. Digeri sorunsuzken bunu taktiğim zaman ekran gelmiyor.

Yine 1 tane 8 GB mı istiyorsunuz?
Evet

Hocam yapmadım ancak teker teker slotlarda iki RAM'i de denedim. Digeri sorunsuzken bunu taktiğim zaman ekran gelmiyor.

RAM'deki sarı kısımları nazikçe silgiyle silmeyi dene. Belki bir çeşit temassızlık falan yaşanıyordur. Yine çözüm olmazsa kingstona yazıp ürünü değiştirmelerini talep edin.

Hocam denedim ancak düzelmedi. Ürünün kutusu yok ancak yine de verirler mi bilmiyorum.

Ellerinde RGB model bulunmadigindan bedelsiz olarak KF432C16BB/16TR
Modeli ile degistirebileceklerini ifade ettiler, iyi diye düşünüyorum ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sendeki 8 GB RGB RAM'i alıp 16 GB veriyorlar doğru muyum? Yani kasadaki görüntüye takılmayacaksanız güzel bir teklife benziyor. Diğer arkadaşlardan da bir fikir alın belki farklı bir sonuca ulaşırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı