DDR4 RAM tavsiyesi

Tunahan23

Kilopat
Yer
İstanbul
DDR4 RAM arıyorum fakat ikinci elde fiyatlar çok şişirilmiş gözüküyor. Sıfırı anlık 700₺ olan ürüne 6 ay kullanıp 650₺ istiyorlar. Bu yüzden bütçeyi zorlayıp sıfır 8x2, 3000MHz veya daha üstü hızlarda bir ürün arayışına girdim. Şu anda Z170A GAMING M7 ve 6700K kullanıyorum ileride Ryzen 3600 ve B450 ikilisine geçme olasılığı olacağından ikisinde de sıkıntı çıkarmayacak en uygun fiyatlı önerebileceğiniz ürünleri link paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkürler. Ayrıca şöyle bir ürün buldum. Değerlendirirseniz sevinirim: Ürün linki

Son düzenleyen: Moderatör:
@Tunahan23 Dual channel çalışmama riski var. Kit halinde satılan RAM'ler birbiriyle dual channel olarak çalıştığına dair testler yapılarak satılıyor. Eğer tek tek aldığınız RAM'ler çalışmaz ise firma iade kabul etmiyor. Bir nevi biraz daha pahalıya işinizi garantiye alıyorsunuz.

@Tunahan23 Dual channel çalışmama riski var. Kit halinde satılan RAM'ler birbiriyle dual channel olarak çalıştığına dair testler yapılarak satılıyor. Eğer tek tek aldığınız RAM'ler çalışmaz ise firma iade kabul etmiyor. Bir nevi biraz daha pahalıya işinizi garantiye alıyorsunuz.
Bu arada verdiğiniz linkten sipariş vermeye çalışırken fiyatı 700₺ çektiler ve stok bitti. Sanırım bahtım yok 😀 Başka öneriniz varmı? Benim paylaştığım RAM hakkında ne düşünüyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı