DDR4 Sistem takviyesi - Bütce 3000 TL

kara193

Hectopat
Daha fazla  
Yeni sistemlerinde ortaya çıkmasıyla bir sistem toplamak niyetindeyim ancak bu ileriye yönelik olsun. Çok abartı olmayacak bir şekilde maximum 3000 tl civarında bir sistem arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam DDR4 destekli anakartlar 1000 TL civarında halen. 3000 TL ye babalar gibi bir DDR3 sistem kurarsınız. Ama 3000 TL ye DDR4 sistem kurmak istiyorsanız ekran kartından fedakarlık yapıp almamanız gerekir. DDR4 sisteminizin ekran kartsız oyun performansı nasıl olur bilemem ama sonuçta DDR4 bu. DDR4 yani, çok havalı.(y) Şaka bi yana DDR3 sistem kurun keyfinize bakın. Bu yeni nesil bizi daha güzel soymak için çıktı gibi geliyor bana.

Hocam DDR4 destekli anakartlar 1000 TL civarında halen. 3000 TL ye babalar gibi bir DDR3 sistem kurarsınız. Ama 3000 TL ye DDR4 sistem kurmak istiyorsanız ekran kartından fedakarlık yapıp almamanız gerekir. DDR4 sisteminizin ekran kartsız oyun performansı nasıl olur bilemem ama sonuçta DDR4 bu. DDR4 yani, çok havalı.(y) Şaka bi yana DDR3 sistem kurun keyfinize bakın. Bu yeni nesil bizi daha güzel soymak için çıktı gibi geliyor bana.

Doğru söze ne hacet. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı