DDR4 vs DDR5 sistem

DDR 5I tercih ederdim. Diğer konulara gelince arkadaşlar performans vb gibi örnekler veriyorsunuz da AMD cihazları aktif sorun yaratıyor. Sürekli bir problemle karşılaşıyorsunuz bir de bunun üzerine hiç adı sanı duyulmamış RAM, PSU, SSD markaları ekleniyor gerçekten bu markalara güvenerek kasa alınır mı? Yapmayın lütfen.
Şu an forum da AMD kaynaklı sorunları ve Intel kaynaklı sorunları bile karşılaştırsanız sonuç kabak gibi ortaya çıkar. Bunlar testlerle bakılıp verilecek kararlar değil bence.
Telefon markalarında da testlere soktuğunuzda bazı düşük markaların verdiği performansı görüyorsunuz fakat kullanmaya başladıktan 1 ay sonra anlıyorsunuz sonucu.

Burada AMD kötü bir marka demiyorum fakat Intel kadar diğer tüm bileşenlerle hatta uygulamalarla uyumluluk gösteremiyor. Bir şekilde saçma yerlerde birçok hata ile karşılaşılıyor. Evet ekonomi göz önünde bulundurduğunuzda AMD ve diğer markalar tercih edilebilir duruma geliyor ama bu "kazık yersiniz, çöp sistem, Intel o kadar para etmez" vb gibi lafları söyleme hakkı vermiyor.

Bu mantıkla IPhone'da çöp Xiaomi daha iyi çünkü ucuz
Dyson, Samsung da çöp Phantom daha iyi çünkü ucuz
Tesla da çöp skywell daha iyi çünkü ucuz

Gibi bir algıya dönüyor. Kronik ve kabul edilmiş hataları kenara koyarsak sorunsuz ve ağrısız kullanabileceğin sistem NVIDIA - Intel'dir. AMD'li sistem kullanım süresince yanından bile geçemez kimse kusura bakmasın.

Sizin o çok sevdiğiniz ve övdüğünüz güya sorunsuz olan aslında 13 ve 14. nesil işlemcilerin hepsi sorunlu olan ve iflas etmek üzere olan Intel çok mu iyi? Sorunlu işlemci üretip iyi firma mı oluyorlar nasıl bir mantık bu? İşlemci konusunda AMD Intel'i parçalar. Ekran kartı konusunda AMD 7000 serisi sorunsuz ve çok daha F/P. 7700XT 4060 Ti'dan çok daha iyi bir kart ve kasa fiyatları aynı. Gelip burada marka fanboyluğu yapmayın.

Sizin o çok sevdiğiniz ve övdüğünüz güya sorunsuz olan aslında 13 ve 14. nesil işlemcilerin hepsi sorunlu olan ve iflas etmek üzere olan Intel çok mu iyi? Sorunlu işlemci üretip iyi firma mı oluyorlar nasıl bir mantık bu? İşlemci konusunda AMD Intel'i parçalar. Ekran kartı konusunda AMD 7000 serisi sorunsuz ve çok daha F/P. 7700XT 4060 Ti'dan çok daha iyi bir kart ve kasa fiyatları aynı. Gelip burada marka fanboyluğu yapmayın.
"İşlemci konusunda AMD Intel'i parçalar." Şuna aklı başında herkes kahkaha atar. Başkada diyecek birşey yok bence. O yazdığım yazı içerisinde bu cevap geleceği için çok bariz bir nokta bırakmıştım. "Kronik ve kabul edilmiş hataları kenara koyarsak sorunsuz ve ağrısız kullanabileceğin sistem NVDIA - INTEL dir. " Bu güne kadar AMD taraflı kaynaklanan kronik veya sorunlu kaç hatayı AMD kabul etti de dile getirdi? Marka Fanboyluğu bu kafadan çıkıyor asıl. Alenen daha sorunsuz ve stabil çalışıyor intel.

"İşlemci konusunda AMD Intel'i parçalar." Şuna aklı başında herkes kahkaha atar. Başkada diyecek bir şey yok bence. O yazdığım yazı içerisinde bu cevap geleceği için çok bariz bir nokta bırakmıştım. "Kronik ve kabul edilmiş hataları kenara koyarsak sorunsuz ve ağrısız kullanabileceğin sistem NVIDIA - Intel'dir. " Bu güne kadar AMD taraflı kaynaklanan kronik veya sorunlu kaç hatayı AMD kabul etti de dile getirdi? Marka Fanboyluğu bu kafadan çıkıyor asıl. Alenen daha sorunsuz ve stabil çalışıyor Intel.

Kronik sorunları nasıl kenara bırakalım olay zaten Intel'in kronik işlemci üretmesi şu an Intel bildiğiniz batıyor ne anlatıyorsun? 13 ve 14. nesil Intel işlemci kullananların halini görüyoruz hepsi acı çekiyor. Güldürmeyin beni.

Her şeye rağmen Intel ve AMD işlemci vb. bu konuda dünya ihtiyacını karşılıyor, başka ne kim var? Bu yorum oyunu 1-1 berabere gibi neticeleniyor!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı